Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Fotoreportages 2021 :

 

 

 


Initiatie slipjacht
in Opgrimbie
04-12-2021 : Initiatie slipjacht in Opgrimbie ! De slipjachtvereniging uit Wiemesmeer organiseert ook al jaren een initiatie slipjacht voor beginnende rijders en voor de jeugd. De deelnemers krijgen al eens te proeven hoe een slipjacht gereden wordt.
Klik hier voor enkele foto's van de slipjacht !!!

Paardenwijding
in
Millegem
21-11-2021 : Paarden en tractor wijding in Millegem bij Ranst. Ondanks dat ze een regenachtige dag hadden voorspeld kwamen er toch talrijke paarden en aanspanningen opdagen. Wij gingen ook met ons paardje naar de wijding voor een gezond komend jaar. Ronan werd gewijd !
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van Millegem !!!

Paardenwijding

in
Zandhoven
07-11-2021 : Paardenwijding in Zandhoven ! Het wordt elk jaar wel minder, maar toch doen ze in Zandhoven moeite om nog een wijding te houden. Het was koud weer met een klein spikkeltje regen, maar dat mocht de pret niet bederven !
Klik hier voor foto's van Zandhoven !!!

Recrea-Men

Tocht
Gierle
17-10-2021 : Recrea-Men tocht in Gierle ! Ook weer een zeer bekende locatie, het LRV terrein in Gierle. Recrea-Men organiseerde weer hun jaarlijkse tocht in deze mooie omgeving ! En natuurlijk konden wij niet ontbreken !
Klik hier voor enkele foto's van Gierle !!!

Recrea-Men

Tocht
Kasterlee
10-10-2021 : Recrea-Men Tocht in Kasterlee ! Het was een mistige morgen en het leek of we de enige deelnemers waren, maar het was weer een prachtige tocht, na al die jaren wel bekend terrein. Maar de omgeving van Kasterlee is prachtig.
Klik hier voor foto's van Kasterlee !!!

Uitgestelde

Pinksterrit
in Valkenswaard
26-09-2021 : De uitgestelde Pinksterrit in Valkenswaard ! Door Corona ook al weer enkele keren uitgesteld, maar nu toch gereden in september ! De Pinksterrit in het Nederlandse Valkenswaard. Mooi weer en prachtige aanspanningen met antieke rijtuigen, wat wil je nog meer !
Klik hier voor enkele foto's van de Pinksterrit !!!

Recrea-Men

Merodetocht
Westerlo
05-09-2021 : Recrea-Men Merodetocht in Westerlo ! Een recreatierit in de bossen van het kasteel van Merode. Een mooie tocht alleen spijtig dat de heen en terug weg van de tocht op hetzelfde (smalle) pad liepen. Daardoor moest je veel kruisen van tegenliggers.
Klik hier voor foto's van de Merodetocht !!!

Koetsenparade

Maaseik
2021
19-09-2021 : Koetsenparade Maaseik ! Na een Coronapauze in 2020 was het eindelijk weer tijd voor de Koetsenparade in Maaseik. De deelnemers en publiek genoten weer met volle teugen van dit mooie evenement met prachtige antieke rijtuigen.
Klik hier om enkele foto's van de koetsenparade te bekijken !!!

Weekend
ORSHOF
met Ronan

27 en 28 augustus 2021 : Weekend logeren op Orshof ! In het mooie Limburg ligt Hotel Orshof met paardenboxen. Wij gingen een weekend logeren met Ronan. Evi mocht de eerste dag met Ronan onder het zadel rijden , de volgende dag mocht ik met hem voor de koets.
Klik hier voor een paar sfeerfoto's van ons weekend !

RAD Gala

in
Tilburg NL
22-08-2021 : Het RAD Gala in het Nederlandse Tilburg ! In Nederland wordt nog veel ingespannen met tuigers. Hiervoor gebruiken ze ook hele typische rijtuigjes. Wij gingen kijken in Tilburg naar deze wedstrijd.
Klik hier voor enkele foto's van het RAD Gala !!!

BK Bornem
Marathon
21-08-2021 : BK in Bornem - de marathon ! Het was een vreemd BK, zonder voorbereidende wedstrijden waar je eerst moest klassificeren. Sommige deelnemers leken net uit hun Coronapauze te komen, andere hadden goed getraind en stonden scherp.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van het BK!!!

Driving
Valkenswaard
International

01-08-2021 : DVI Valkenswaard, de Vaardigheid en Ceremonie ! Op zondag werd het derde deel van de menwedstrijd gereden, de vaardigheidsproef. Ondanks het mindere weer kwamen weer alle 27 vierspannen weer aantreden voor het laatste deel van de werdstrijd.
Klik hier voor enkele foto's van DVI vaardigheid en ceremonie !

Driving
Valkenswaard
International
31-07-2021 : DVI Valkenswaard, de Marathon ! Na enkele keren te zijn verplaatst en weer uitgesteld door Corona, was het nu eindelijk zover !!! De Internationale menwedstrijd mocht doorgaan zonder publiek. Gelukkig mochten verslaggevers wel binnen om jullie toch enkele mooie foto's te bezorgen. Klik hier voor een fotoreeks van DVI - marathon

CAI in

Aywaille
27-06-2021 : CAI Samengestelde menwedstrijd in Aywaille ! Een Internationale wedstrijd voor enkel- en dubbelspannen. Wij gingen naar de marathon kijken om enkele sfeerfoto's te maken !
Klik hier voor de foto's van Aywaille !!!

Recrea-Men
Panhoftocht

23-05-2021 : Recrea-Men Panhoftocht in Peer. Eindelijk werd er na die Coronabeperkingen weer eens een recreatieve tocht georganiseerd. Daar mochten wij niet op ontbreken !
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van Peer !!!


Eerste tocht met Ronan

28-02-2021 : Tochtje met Ronan. Na mijn heupoperatie kon ik enkele weken niet meer met de koets rijden. Maar op 28 februari kon ik er weer op geraken zonder hulp, dus tijd voor een tochtje !!!
Klik hier voor enkele foto's van onze eerste tocht in 2021 !!!

APZ
Mennersfeest 2021

Het APZ mennersfeest 2021 kon helaas niet doorgaan wegens de nog geldende COVID-19 beperkingen. Hopelijk kunnen we hier op deze pagina weer snel reportages laten zien over evenementen met ingespannen paarden en pony's.

              

 


Klik hier voor Fotoreportages uit 2023 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2022 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2020 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2019 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2018 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2017 !

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2016 !

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2015 !

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2014 ! 

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2013 ! 

Klik hier voor Fotoreportages uit 2012 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2011 !

 

 

Voor reportages voor 29 december 2010 kan je op de volgende link klikken :

 

 

http://www.willovb.be/page2-Photos.html

 

 

 

 

Menopleiding Koetsiersbrevet België

 

 

 

 MP


Specialist in Horse care equipment and products

 
 

Voor meer informatie klik even op de tab : Contact de koetsiersclub .

 

 

 

Fotoreportages