Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Fotoreportages uit 2014 :

 

Dinsdag 30 december 2014 : Koos de Ronde wint voor de vijfde keer de CAIW FEI zesde kwalificatiewedstrijd voor de wereldbeker Vierspan in Mechelen ! Fredrik Persson werd tweede en Georg von Stein derde. Met dit prachtige spectakel werd Jumping Mechelen afgesloten ! Het was laat maar zeer sfeervol !

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de CAIW wedstrijd in Mechelen !!!

Maandag 29 december 2014 : Boyd Exell wint de Warming up van de CAIW FEI Wereldbeker Vierspan in Mechelen ! Het was weer een spannende manche, dat belooft voor de wedstrijd van morgen. Dit was enkel de warming up voor de wedstrijd van 30 december. Glenn Geerts en Koos de Ronde reden beide met een Wild card. Hun punten tellen dus niet mee voor het wereldkampioenschap.

Klik hier voor de foto's van de CAIW !!!

Vrijdag 26 December 2014 : Het APZ organiseerde weer hun jaarlijkse Kersttocht op tweede Kerstdag. Het ging ook dit jaar weer naar de kerststal in de Gagel waar een buurtvereniging reeds enkele jaren een gezellige feesttent opzet voor verschillende evenementen in de kerstvakantie.

 

 

Klik hier om te kijken naar enkele sfeerfoto's !!!

Zondag 14 December 2014 : APZ Koetsenbeurs in Zandhoven. Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde het APZ weer hun Koetsenbeurs in de gemeentelijke garagehallen achter ontmoetingscentrum de Populier. Er was een rijke opkomst zowel aan standhouders als aan bezoekers. Ook wij waren aanwezig in de stand van Paard & Rijtuig !

 

Kijk hier naar enkele sfeerfoto's van de APZ Koetsenbeurs !!!

Zondag 23 November 2014 : De wijding in Millegem ! Vriendenkring Sint Elooi Wommelgem - Ranst organiseerde weer hun paardenwijding bij het kerkje van Millegem. Omdat wij niet zo van kolonne-rijden houden gingen wij de stoet opwachten bij het kerkje.

 

Kijk hier naar enkele sfeerbeelden van Millegem !!!

Zondag 2 November 2014 : De koetsentocht van Lille ! Ondanks de vele wijdingen was er ook hier en daar nog een gewone tocht te rijden. Daarom gingen wij naar Lille. Een prachtige tocht met 95% onverharde wegen !

 

Klik hier voor enklele sfeerfoto's van Lille !!!

Zondag 26 oktober 2014 : Slipjacht in Wiemesmeer, een niet te missen jaarlijks evenement in de buurt van Zutendaal. De weergoden waren de organisatoren goed gezind en ondersteunde de jacht met prachtig zonnig weer. Die mooie herfstdagen zorgden voor een massaal publiek bij dit evenement.

 

Klik hier voor de foto's van de slipjacht !!! 

18 en 19 oktober 2014 : Een weekend logeren op de Breugelhoeve in Peer, met overdag heerlijk toeren over het Limburgse ruiter- en menroute netwerk. En natuurlijk de nodige stopplaatsen onderweg om de inwendige mens te sterken !

 

 

Klik hier voor de foto's van ons menweekend in Peer !!!

13 en 14 oktober 2014 : Persdagen voor Flanders Horse Expo 2015. De verzamelde pers kreeg het programma van de Flanders Horse Expo 2015 gepresenteerd tijdens een verblijf op Orshof in het zalige Limburg met het prachtige menroute netwerk.

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de persdagen !!!

Zondag 28 September 2014 : Recrea-Men clubdag op de Breugelhoeve in Peer met een koetsentocht over de menroute knooppunten en Equidroom.

 

Klik hier voor enkele foto's van de clubdag !!!

 

Zondag 21 September 2014 : De Recrea-Men koetsentocht vanMerksplas. Weer een mooie tocht onder de vlag van Recrea-Men. De beloofde regen bleef weg zo hadden de deelnemers weer een prachtige dag !

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van Merksplas !!!

Zondag 14 September 2014 : De Grevenbroekertocht van Recrea-Men in Hamont-Achel. Een prachtige tocht met geen 500m verharde wegen, alleen maar bospaden. Een tocht om naar uit te kijken !

 

 

Klik hier voor enkele foto's van de Grevenbroekertocht !

Zaterdag 13 September 2014 : Horse Event in het Nederlandse Deurne. Het Hippisch Centrum in Deurne ontving voor de laatste keer Horse Event, een prachtig paardensport evenement met een gezellige foor en vele clinics.

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van Horse Event 2014 !

Zondag 24 augustus 2014 : De APZ koetsentocht naar Schildestrand ! Het APZ organiseerde hun zomerrit, ditmaal ging de tocht naar het Schildestrand, of wat er nog van over is. Je kon kiezen voor een route van 20 of 30 km.

 

Klik hier om enkele sfeerbeelden van de APZ tocht te zien !

Zondag 17 augustus 2014 : Na de marathon op zondag in Booischot waren de Belgisch Kapioenen voor de verschillende disciplines bekend !

 

Klik hier voor enkele foto's van de marathon van het BK !

12 tot en met 17 augustus 2014 : De terugtocht 1914-18

De terugtrekking van het Belgische leger toen de Duitsers over de landsgrenzen kwamen werd nog eens overgedaan met authentieke kanonnen, karren en veldkeuken. Wij gingen kijken naar de aankomst in Puurs op zaterdag. 

 

Klik hier voor enkele foto's van de Terugtocht 14-18 !!!

Zondag 3 augustus 2014 : Koetsenparade in domein Bokrijk ! Met prachtig weer werd voor de tweede keer op rij het openlucht museum Bokrijk het décor voor een koetsenparade. Eén en twintig deelnemers kwamen met hun aanspanningen naar Genk gereden om deel te nemen.

 

Klik hier om enkele sfeerfoto's te bekijken van de koetsenparade in Bokrijk !!!

Zaterdag 12 juli 2014 : Culinaire Avondrit in Maldegem ! Na het overweldigend succes van vorig jaar organiseerde Liselotte Rolly weer in samenwerking met de Schipdonkmenners hun Culinaire avondwandeling.

 

Klik hier voor enkele foto's van de rit in Maldegem !!!

Zondag 6 juli 2014 : De CE Traditierit van Westende. De dag begon droog maar de donkere wolken stapelden zich op om in de namiddag de deelnemers op een flinke plensbui te trakteren. En de regen bleef maar duren zodat de organisatie zich genoodzaakt zag om de rit in te korten. Toch voldaan maar nat werd het nog een gezellige middag met menners onder elkaar. 

Klik hier voor enklele sfeerfoto's van de traditierit Westende ! 

Zondag 22 juni 2014 : De koetsentocht van Berendrecht ! Prachtig weer en een mooi décor door bossen en langs het antitank kanaal maakten er weer een prachtige dag van ! Je kon kiezen voor 15 of voor 30 km grotendeels over onverharde wegen. De tocht in Berendrecht is een echte aanrader ! Wij reden ook mee en maakten enkele sfeerfoto's !

 

Klik hier voor de foto's van de Berendrechttocht !!!

Zondag 8 juni 2014 : Recrea-Men organiseerde weer haar Keizer Karel Tocht, startend in Kasterlee. Ondanks de hagelbollen van de vorige avond tijdens de voetbal en de beloofde buien kwamen toch ongeveer 60 deelnemers zich aanmelden. We vertrokken in de regen maar al snel werd het mooi droog weer.

 

Kijk hier naar enkele sfeerfoto's van de Keizer Karel tocht !

Zondag 1 juni 2014 : Recrea-Men organiseerde de Waaslandtocht, een prachtige tocht startend in Sint Gillis Waas om zo door de mooie polders te rijden. Het was een tocht van 31 kilometer door kleine polderdorpen in het Waasland.

Wij reden mee en maakten natuurlijk enkele foto's.

 

Klik hier voor foto's van de Waaslandtocht !!!

Zaterdag 31 mei 2014 : Mini's with Spirit in Massenhoven. Dat het niet altijd groter - groots moest zijn bewezen organisatoren Sophie en Liesbeth met hun show voor mini-paardjes. Voor de tweede maal op rij streek het event Mini's with Spirit neer in Hippisch Centrum De Jong in Massenhoven. Een leuk evenement, zeker een bezoekje waard.

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de mini's !!!

Zaterdag 17 mei 2014 : The Royal Windsor Horse Show ! Natuurlijk met een Internationale menwedstrijd. Wij gingen kijken en maakten enkele leuke sfeerfoto's ! De Belgen waren goed vertegenwoordigd, Glenn Geerts won zelfs de marathon ! Prachtig weer en een fantastische sfeer maakten er een topevenement van !

 

Klik hier voor de Windsor foto's !!!!

 

Zondag 20 april 2014 : De Paasrit van Recrea-Men ! De Paasrit startte vanuit het bezoekerscentrum "De Liereman" in Oud Turnhout. Het was een prachtige tocht over uitgestrekte dreven tussen prachtige landerijen en uitgestrekte akkers en bossen. Het prachtiuge lenteweer maakte er weer een aangename tocht van !

 

Klik hier voor enkele foto's van de Paasrit !!!

Zondag 13 april 2014 : Afscheid van het APZ wedstrijdterrein aan de Mussenbaan. Na de CAN** wedstrijd bedankten de menners het APZ en hun voorzitter Flor Van Dessel en echtgenote Liliane voor hun toewijding. Met enkele vierspannen gingen ze nog een laatste keer over het terrein.

 

Klik hier voor de foto's van het afscheid !!!

Zondag 13 april 2014 : CAN** (twee ster) in Zandhoven. Het laatste wedstrijdweekend op het APZ terrein aan de Mussenbaan ! Met weer een receptie als dank voor alle deelnemers en toeschouwers op zondagmiddag.

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de CAN** wedstrijd !

Zaterdag 12 april 2014 : CAN* (1 ster) wedstrijd in Zandhoven. Het laatste wedstrijdweekend op het APZ terrein aan de Mussenbaan ! Met een receptie als dank voor alle deelnemers en toeschouwers op zaterdagmiddag.

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de CAN *

Maandag 7 april 2014 : Enkele menners bezorgden de jongste kinderen op het hartenkamp een prachtige middag. Het Hartenkamp is een sportkamp voor hartpatientjes. Terwijl de oudsten gingen mountainbiken reden enkele menners met de jongsten door de bossen van Herentals.

 

Klik hier voor enkele foto's van het Hartenkamp !!!

Zondag 30 maart 2014 : Recrea-Men startte het seizoen 2014 met een nieuwe tocht op hun welgevulde lijst, de Witlooftocht in Kampenhout. Een mooie tocht met veel onverharde wegen en zelfs een stuk doorheen het locale golfterrein. Het zonnige weer en de zachte temperature van dik boven de 22°C maakte van de tocht een zalig evenement.

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de Witlooftocht !

Zondag 23 februari 2014 : Bij het APZ ging het menseizoen weer van start ! De Valentijnstocht is traditiegetrouw hun eerste recreatieve tocht. Ook niet-leden konden dit keer deelnemen. Groot Zandhoven was het décor voor de tocht en de ingeschreven deelnemers werden getrakteerd op een lekkere Valentijnskoek.

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de Valentijnstocht !!!

Zaterdag 25 januari 2014 : APZ Mennersfeest ! Het APZ organiseerde weer haar jaarlijks Mennersfeest in feestzaal De Lindekens te Massenhoven. Het eten was heerlijk, de sfeer opperbest, het was een gezellige avond ! Na het eten werden de trofeeën van het clubkampioenschap uitgereikt en natuurlijk nog een dansje geplaceerd, met nog enkele leuke sketches tussendoor. 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van het Mennersfeest 2014 !

              

 

Klik hier voor Fotoreportages uit 2016 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2015 !

 

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2013 ! 

Klik hier voor Fotoreportages uit 2012 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2011 !

 

 

Voor reportages voor 29 december 2010 kan je op de volgende link klikken :

 

 

http://www.willovb.be/page2-Photos.html

 

 

 

 

Menopleiding Koetsiersbrevet België

 

 

 

 

Een prachtig hotel met rijpiste

www.legrandhard.fr

 

 

Uw logo ook hier ???

Dat kan !!! Contact de Koetsiersclub voor meer informatie !!!

 

 

Een link plaatsen op de website van de Koetsiersclub ???

Ook dat kan !!!

 

Voor meer informatie klik even op de tab : Contact de koetsiersclub .

 

 

 

Fotoreportages