Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Initiatie slipjacht in Opgrimbie

zaterdag 4 december 2021


We hadden er lang op moeten wachten, maar eindelijk was het zover de initiatie slipjacht  ! Deze keer niet vertrekken vanuit Wiemesmeer maar vanop de weide achter brasserie Aspermans. Een leuke locatie om de ruiters te ontvangen met genoeg plaats voor de trailers en vrachtwagens. De initiatie slipjacht is eigenlijk bedoeld om nieuwe ruiters te leren hoe men een slipjacht rijdt, daarom waren er ook verschillende jonge ruitertjes met hun pony's. En ze deden het als volleerde jagers ! Het begon met een mooie droge morgen en het was eigenlijk niet koud. De deelnemers werden begroet en konden nog een ontbijtje nuttigen en iets drinken.Toen rond 11:30u de huntmaster aankwam met de honden kon het showspel beginnen. Er moest eerst een kleine 2 km gewandeld worden voordat de eerste run kon beginnen. Je zal het niet geloven maar toen de slipjacht vertrok begon het te spikkelen. En 200m verder werd het flinke regen. En het zou die middag niet meer stoppen met regen. Maar dat mocht de pret niet bederven, de runs werden gereden en er werd een cherrystop gehouden. Na die cherrystop nog 2 runs tot aan de kill die weer op de weide achter brasserie Aspermans opgesteld stond.

Maar het was weer een leuke dag ondanks de regen. Eigenlijk probeer ik steeds reportages te maken met aanspanningen, maar voor dit evenement maak ik graag een uitzondering. Dus helaas geen ingespannen paarden bij deze reportage.


Kijk hier naar enkele foto's van de slipjacht !



16




21




24




31




37




52




53




54




57




69




72




75




80




84




88




97

µ


µ05




12




19




25




37




55




57




64




68




71




77




15




16




18




19




25




28




33




34




35




51




54




59




63



83






            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages