Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Fotoreportages 2017:

 

 

 


CAIW FEI Indoor Vierspan
Mechelen
Wereldbekerwedstrijd

Zaterdag 30 december 2017 : De CAIW FEI Indoor Vierspan te mechelen - Wereldbekermanche Mechelen. Hier worden de punten verdiend voor de wereldbeker Indoor Vierspan ! Bram Chardon uit Nederland wint de wereldbekermanche in Mechelen !
Klik hier voor foto's van de wereldbekermanche !

CAIW FEI Indoor Vierspan
Mechelen
Warming-up

Vrijdag 29 december 2017 : De CAIW FEI Indoor Vierspan te Mechelen met de Warming-up. Hier worden de startplaatsen voor de wedstrijd van 30/12 bepaald. Een prachtig spektakel !!!
Jerome Voutaz uit Zwitserland wint de Warming up !!!
Klik hier voor de foto's van de Warming up !

APZ Kerststallentocht
Oelegem - Zandhoven

Dinsdag 26 december 2017 : APZ Kerststallentocht in Groot Zandhoven. Een tocht van 23 km langs enkele kerststallen van Oelegem, Massenhoven en Viersel.
Klik hier voor enkele foto's van de Kerststaltocht !

APZ Koetsenbeurs
in
Zandhoven

Zondag 17 december 2017 : De APZ koetsenbeurs in Zandhoven ! Traditiegetrouw weer in de gemeentelijke garage naast het jumpingterrein achter de Populier.
Een gezellige koetsenbeurs voor jong en oud !
Klik hier voor enkele foto's van de koetsenbeurs !

Wijding in
Millegem
Zondag 19 november 2017 : Naar jaarlijkse gewoonte was het half november weer de wijding in Millegem, Ranst. De paarden en tractors verzamelden weer bij het pitoreske kerkje van Millegem.
Klik hier voor de foto's van Millegem !!!

Recrea-Men tocht
in
Dessel
Zondag 12 november 2017 : Koetsentocht van Recrea-Men in Dessel. Manege Groenendijk was weer betrokken bij de organisatie en verzorgde de start en aankomst locatie. Een gezellige tocht met 3 stops.
Klik hier voor enkele foto's van de Dessel tocht !

Slipjacht
in
Meeuwen Gruitrode
Zondag 5 november 2017 : De toeristische dienst van Meeuwen Gruitrode organiseerde weer een paardenwijding en een heuse slipjacht. Vertrek en aankomst bij Orshof, een Sherrystop in de Commanderij en op adem komen bij De Blauwe Maaten. De Kill was weer bij Orshof.
Klik hier voor de sfeerfoto's van de slipjacht !!!

Slipjacht
in

Wiemesmeer

Zondag 29 oktober 2017 : De slipjacht van Wiemesmeer. Een publieke jacht in de bossen van Zutendaal die gevolgd kan worden door het publiek per fiets of met een bus. Sponsors worden met de koets rondgereden en de pers mag met de jeeps mee. Een prachtige folklore zo'n vossenjacht !
Klik hier voor sfeerfoto's van de slipjacht !!!

Smulwandeling
in
Zutendaal
Zondag 22 oktober 2017 ; Een smulwandeling in de bossen rond Zutendaal. Een smultocht met vier stops waar de deelnemers telkens een versnapering krijgen. Wij gingen kijken en reden mee !
Klik hier voor de foto's van de smulwandeling !!!

Initiatie slipjacht in Wiemesmeer

Zaterdag 21 oktober 2017 : De initiatie slipjacht te Wiemesmeer. Een slipjacht georganisserd om nieuwe deelnemers bekend te maken met de regels van een slipjacht.
Klik hier voor de foto's van de slipjacht !!!

APZ Ruiter- en koetsentocht Schilde-Westmalle-Schilde

Zondag  15 oktober 2017 : De APZ ruiter- en koetsentocht van Schilde - Westmalle - Schilde. Het prachtige weer maakte er weer een ongelooflijke tocht van ! Ondanks het beperkte aantal was het weer een leuke tocht !
Klik hier voor enkele foto's van de APZ tocht  !!!

Recrea-Men
Baron Coppens Tocht

Zondag 8 oktober 2017 : De Baron Coppens Tocht in Geel Ten Aard. Een mooie tocht met kans op regenbuien ! We begonnen droog maar ergens tijdens onze eerste grote lus gingen de hemelsluizen open.
Klik hier voor enkele foto's van de Baron Coppens Tocht !!!

Recrea-Men
Stabrechtse Heide tocht
in Someren NL

Zondag 24 september 2017 : De Stabrechtse Heide tocht in het Nederlandse Someren van Recrea-Men. Een prachtige tocht door een zeer mooi heidegebied net over onze landsgrens. Na een herfstachtige week werd na het optrekken van de ochtendmist prachtig weer voor deze tocht.
Klik hier voor onze foto's uit Someren !!!

Belgisch Kampioenschap
mennen
in Elsegem

Zondag 17 september 2017 : De marathon van het Belgisch Kampioenschap Mennen in Elsegem ! Na deze dag zouden alle Belgisch kampioenen in de verschillende categorieėn bekend zijn ! Wij gingen kijken en maakten deze reportage !
Klik hier voor de foto's uit Elsegem !!!!

Recrea-Men
Trappistentocht in
Westmalle

Zondag 10 september 2017 : Recrea-Men en de Westmalse Menners organiseerden tijdens de open landbouwdag een koetsentocht in de tuin van de Trappisten. Een prachtige tocht met aansluitend een leuke beurs en een Western show.
Klik hier voor de foto's van Westmalle !!!

Outdoor Brabant
Internationale Vierspan

Zaterdag 9 september 2017 : Outdoor Brabant op de domeinen van de Prinsenhoeve in Breda met op zaterdag de marathon van de vierspanwedstrijd. Een spannende wedstrijd met een internationaal deelnemersveld.
Klik hier voor de foto's van Outdoor Brabant marathon !!!

Recrea-Men
Kortorentocht in
Retie

Zondag 20 augustus 2017 : De Kortorentocht van Recrea-Men in de omgeving van Retie. De rood-witte feesttent stond weer opgesteld om de menners te ontvangen voor en na de tocht voor spijs en drank.
Klik hier voor de foto's van de Kortorentocht !!!

Recrea-Men
Moederdagtocht in
Lille

Dinsdag 15 augustus 2017 : Recrea-Men organiseerde weer hun jaarlijkse Moederdagtocht in Lille. Ondanks dat we reeds vele tochten in Lille gereden hebben hadden de organisatoren toch weer een aantal leuke wegen gevonden die we nog niet kenden.
Klik hier voor de foto's van Lille !!!

Trammelant
in
De Haan

Zaterdag 5 augustus 2017 : Trammelant in De Haan, het jaarlijkse feest in De Haan waarin de Hanenaren terug gaan naar de Belle Epoque periode begin jaren 1900. De halve bevolking loopt op die dag in prachtige kleding uit die jaren, oude ambachten worden getoond en er is een optocht met oude fietsen, motors, rijtuigen en auto's.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van Trammelant !!!

Koetsenparade
Bokrijk

Zondag 30 juli 2017 : Het domein Bokrijk organiseerde samen met Marcel en Marleen Frans weer de Koetsenparade. Een hele dag toeren doorheen het prachtige domein met het mooie museum met oude gebouwen.
Klik hier voor een fotoreportage van Bokrijk !!!

Recrea-Men
Dijlelandtocht
Leefdal

Zondag 9 juli 2017 : Recrea-Men organiseerde weer hun Dijlelandtocht. Eigenlijk had ik steeds gehoord dat deze tocht te zwaar zou zijn voor een enkelspan, maar Witske bewees maar weer eens dat zij die hellingen ook met gemak kon nemen !
Kijk hier naar enkele foto's van de Dijlelandtocht !!!

Ruiter- en koetsentocht in Berendrecht

Zondag 2 juli 2017 : Ruiter- en koetsentocht in Berendrecht, met vertrek vanop camping de Watertoren. De vroege deelnemers kregen enkele flinke regenbuitjes te verduren maar na de middag werd het zelfs nog even zonnig.
Klik hier voor foto's van de tocht in Berendrecht !!!

Recrea-Men
Suikertocht Tienen

Zondag 18 juni 2017 : Recrea-Men organiseerde weer hun jaarlijkse Suikertocht in de omgeving van Tienen door het mooie zacht glooiende landschap met de typische holle wegen.
Klik hier voor enkele beelden van de tocht in Tienen !!!

DVI : Tuigpaardenshow

Zondag 11 juni 2017 : Na de vaardigheid van de menwedstrijd "Driving Valkenswaard International" werd het publiek getrakteerd op een tuigpaardenshow.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de tuigpaarden !!!

Driving Valkenswaard International
Vaardigheid + ceremonie

Zondag 11 juni 2017 : De spannende menwedstrijd voor dubbelspan paarden en voor vierspannen "Driving Valkenswaard International" werd beslecht na het derde onderdeel de Vaardigheid, gevolgd door de cerimoniele prijsuitreiking. De Vaardigheid zelf kende nog een  verrassende (Belgische) winnaar.
Klik hier voor foto's van de vaardigheid & ceremonie !!!

Driving Valkenswaard International
MARATHON

Zaterdag 10 juni 2017 : Driving Valkenswaard International in Nederland, een weekend lang spanning in een samengestelde menwedstrijd voor tweespannen en vierspannen. Op zaterdag werd de marathon gereden, Boyd Exell won de marathon maar er stonden toch 2 Belgen in de top drie !
Klik hier voor de foto's van de marathon in Valkenswaard !

Recrea-Men
Pinkstertocht in Genk

Maandag 5 juni 2017 : Traditiegetrouw organiseert Recrea-Men een Pinkstertocht, dit jaar ging die van start in het Bloso sportcomplex Kattevenia in Genk. Met prachtig weer reden ook wij weer onze 30 kilometer door het mooie Limburgse landschap !
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de Pinksterrit !!!

Recrea-Men
Waaslandtocht
Sint Gillis Waas

Zondag 4 juni 2017 : De Waaslandtocht van Recrea-Men, met het vertrek in Sint Gillis Waas. Een leuke tocht met in deze editie een  grensoverschreidende route. Het mooie weer maakte er weer een prachtig evenement van.
Klik hier voor enkele foto's van de Waaslandtocht !!!

De Olense Potten Rit
van Recrea-Men
Zondag 21 mei 2017 : Op de kalender van Recrea-Men stond een nieuwe tocht, De Olense Potten Rit. Waar de naam vandaan komt weten we nog niet, maar het was een mooie omgeving om een koetsentocht te rijden.
Klik hier om enkele foto's van de Olense rit te bekijken !

Okidoki Rit Essen
van Recrea-Men

Zondag 30 april 2017 : De Okidoki tocht van Recrea-Men in Essen. Een mooie rit vertrekkend vanuit Essen door de Kalmthoutse heide tot in het Nederlandse Huybergen. Een mooie tocht doorheen prachtige natuur !
Klik hier voor enkele foto's van de Okidoki rit !

Recrea-Men tocht
Balen

Zondag 23 april 2017 : Recrea-Men organiseerde weer hun koetsentocht in Balen. Een leuke rit tussen de windmolens en vertrekken vanaf de parking van een chemiebedrijf, weer eens wat afwisseling. Een leuke tocht en de weergoden waren goed gezind !
Klik hier voor de sfeerfoto's van de tocht in Balen !!!

APZ
Menwedstrijd
Broechem

Zondag 9 april 2017 : Begin april organiseert het APZ zijn jaarlijkse menwedstrijd met dressuur en vaardigheid. Omdat het mooie terrein aan de Mussenbaan niet meer beschikbaar is hebben ze een alternatief in Broechem gevonden. Prachtig lenteweer maakte er een mooie dag van !
Klik hier voor de foto's van de APZ menwedstrijd !!!

Willeburghse Veldkruistocht
Nijlen

Zondag 2 april 2017 : Recrea-Men organiseerde voor de derde keer hun Willebrughse Veldkruistocht in Nijlen. Een prachtige tocht door verschillende privedomeinen en langs de kabbelende Nete in Nijlen, Bevel en Herenthout. Ze hadden weer moeite nog inspanningen gespaart om deze mooie tocht uit te zetten.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de tocht in Nijlen !!!

APZ Vaderdagtocht
Zandhoven

Zondag 19 maart 2017 : Het APZ organiseerde weer naar jaarlijkse gewoonte hun Vaderdagtocht. Het was een donkere dag met een klein buitje maar een leuke dag om te mennen !
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de Vaderdagtocht !!!

Koetsentocht Meeuwen Gruitrode

Zondag 5 maart 2017 : Ruiter en koetsentocht in Meeuwen Gruitrode. De gemeente organiseerde in samenwerking met Orshof en The Longhorn een tocht door de gemeente. Ondanks het slechte weer dat ze voorspeld hadden konden wij de tocht droog uitrijden.
Klik hier voor foto's van de Meeuwen Gruitrode tocht !!!

FHE : De vierspan Battle
Estafette met vierspannen

Zondag 26 februari 2017 : Tijdens de Flanders Horse Expo beurs in Gent werd er op zondag een leuk evenement georganiseerd voor vierspannen. Het werd de Vierspan Battle genoemd maar het was een echte spannende estafette tussen 4 ploegen.
Klik hier voor enkele foto's van de Vierspanestafette !!!

FHE : Superfinale van de VLP Indoor Cup
Zondag 26 februari 2017 : Tijdens Flanders Horse Expo werd de Superfinale van de VLP Indoor men Cup gereden , een spannende indoorwedstrijd.  De deelnemers hadden in een aantal eerdere Indoor menwedstrijden punten moeten verzamelen om aan deze Superfinale te mogen deelnemen.
Klik hier voor enkele foto's van de Superfinale !!!

FHE : Tiffany-proef voor elegantie menners

Zondag 26 februari 2017 : Op Flanders Horse Expo werd op zondag in de grote piste van hal 1 een Tiffany-proef gereredn voor elegantie menners, een parcours met hindernissen voor antieke rijtuigen.
Klik hier voor foto's van de Tiffany-proef !!!

Flanders Horse Expo  in Gent
De Beurs

Zondag 26 februari 2017 : Flanders Horse Expo in Gent, het jaarlijkse paardensport evenement van Vlaanderen. Een grote beurs met vele standhouders, demonstraties en enkele echte wedstrijden in verschillende pistes.
Klik hier voor enkele foto's van de beurs !!!

APZ-Valentijnstocht

Pulderbos

Zondag 12 februari 2017 :De APZ Valentijnstocht in de omgeving van Pulderbos. Een koude zondagmorgen maar lekker droog, ideaal weer om een tochtje met de koets te maken ! Ook wij reden mee.


Klik hier om die foto's van de Valentijnstocht te bekijken !!!

              

 

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2016 !

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2015 !

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2014 ! 

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2013 ! 

Klik hier voor Fotoreportages uit 2012 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2011 !

 

 

Voor reportages voor 29 december 2010 kan je op de volgende link klikken :

 

 

http://www.willovb.be/page2-Photos.html

 

 

 

 

Menopleiding Koetsiersbrevet Belgiė

 

 

 

  

 

 


Uw logo ook hier ???

Dat kan !!! Contact de Koetsiersclub voor meer informatie !!!

 

 

Een link plaatsen op de website van de Koetsiersclub ???

Ook dat kan !!!

 

Voor meer informatie klik even op de tab : Contact de koetsiersclub .

 

 

 

Fotoreportages