Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Driving Valkenswaard International

Valkenswaard NL

Vaardigheid voor de Vierspannen

zondag 1 augustus 2021


DVI Valkenswaard is een Internationale menwedstrijd voor dubbelspan en Vierspan aanspanningen op de terreinen van de grootmeester van de huidige mensport, Boyd Exell.

Een samengestelde menwedstrijd bestaat uit 3 onderdelen, de dressuurproef, een marathon met hindernissen en een vaardigheidsproef. De punten van die drie onderdelen worden opgeteld om zo de winnaar te kennen. Naast de individuele rangschikking was er ook een Landenfinale waarbij telkens de drie beste menners van een land een landenteam vormden.

Voor de vierspannen werd de wedstrijd gewonnen door de Australiėr Boyd Exell, tweede werd de Nederlander Ijsbrand Chardon, en zijn zoon Bram Chardon werd derde. De Belgische deelnemers deden het ook niet slecht, Glenn Geerts veroverde de zesde plaats, Dries Degrieck werd twaalfde, Sam Gees werd 21ste en Tom Stokmans werd 23ste.

Kijkend naar de landen Teams, wonnen de Nederlanders (Koos de Ronde, Ijsbrand Chardon en Bram Chardon) Duitsland behaalde de tweede plaats (Michael Brauchle, Christoph Sandmann, Georg Von Stein) Belgiė behaalde de derde plaats (Glenn Geerts, Dries Degrieck en Sam Gees) de vierde plaats was voor de Fransen (Benjamin Aillaud, Thibaut Codry en Anthony Horde)  


Kijk hier naar enkele foto's van de Vaardigheidsproef en de ceremonie !04
07
09
21
24
37
39
42
50
77
85
99
16
32
37
77
82
92
96
13
29
44
52
69
74
76
81
87
8992            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages