Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Fotoreportages 2022 :

 

 

 
APZ Koetsenbeurs in Zandhoven

Zondag 11 december 2022 : APZ Koetsenbeurs in Zandhoven ! Eindelijk na lange tijd kon het APZ weer hun traditionele koetsenbeurs organiseren. Door de Corona werd het enkele jaren uitgesteld.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de beurs !!!

Initiatie slipjacht in Opgrimbie

Zondag 4 december 2022 : Initiatie slipjacht in Opgrimbie ! Voor de nieuwe deelnemers aan een slipjacht is er een initiatie om alle regels te leren kennen. Die initiatie slipjacht werd gehouden in Opgrimbie !
Klik hier voor enkele sfeerbeelden van die initiatie slipjacht !!!

Slipjacht in Wiemesmeer

Zondag 30 october 2022 : Slipjacht in Wiemesmeer ! Na enkele sabatjaren door de Corona mocht er weer een slipjacht gereden worden met publiek ! Eindelijk weer de prachtige sfeer van de slipjacht !
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de slipjacht in Wiemesmeer !!!

APZ
Koetsentocht
Merksplas

Zondag 25 september 2022 : APZ koetsentocht in Merksplas ! Na een regenachtige zaterdag bleef het gelukkig droog tijdens de koetsentocht in Merksplas. Flor en Liliane hadden weer een leuke tocht uitgezet. Een kant van Merksplas die ik nog niet kende.
Klik hier voor enkele foto's van Merksplas APZ tocht !!!

EAFS dag
op de Strohoeve
Elsegem

Zondag 18 september 2022 : EAFS dag op de Strohoeve in Wortegem Petegem. De Strohoeve van Willy Naessens was de locatie voor dit evenement. In de voormiddag werden veulens gekeurd, in de namiddag werden er demo's gegeven met ingespannen Arabofriezen.
Klik hier voor enkel foto's van de EAFS !!!

CIAT
in
Weert

Zondag 11 september 2022 : CIAT in het Nederlandse Weert. Na een verregende zaterdag kwamen alle deelnemers toch aan de start voor de wedstrijd op zondag. Netjes uitgedost met opgeblonker tuigen en rijtuigen reden ze wegproef en de vaardigheid.
Klik hier voor foto's van de CIAT in Weert !!!

BK
Mennen
Booischot

Zaterdag 14 augustus 2022 : Het Belgisch Kampioenschap, de marathon. Tijdens het hete weekend van 13-14 en 15 augustus werd het BK gereden in Booischot. Wij gingen naar de marathon kijken de tweede dag van de wedstrijd, op zondag volgde nog de Vaardigheid.
Klik hier voor foto's van het BK in Booischot !!!

Wellington
Renbaan
Oostende

Maandag 1 augustus 2022 : Dravers aan het werk op de Wellington renbaan : Elke maandag in juli en augustus zijn er rennen georganiseerd op de Wellington Renbaan in Oostende. Wij gingen eens kijken naar de ingespannen dravers.
Klik hier voor sfeerfoto's van de dravers !!!

Traditierit
van de
Kaphoeve

Zondag 31 juli 2022 : Traditierit langs & door Vlaamse Velden ! Dat was de naam van de traditierit van de Kaphoeve georganiseerd door Joost Schollier en Inge Ballieu.  Een mooie rit in de omgeving van Oostnieuwkerke met antieke rijtuigen.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de traditierit !!!

Recrea-Men
Pondarosa Ranch Tocht

Zondag 12 juni 2022 : Recrea-Men organiseerde hun Pondarosa Ranch Tocht : Een mooie tocht in de omgeving van Geel. Het was vertrekken vanop de Pondarosa Ranch, een indrukwekkend terrein. Het zonnetje scheen overvloedig en maakte er een mooie dag van.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de Pondarosa tocht !!!

Driving
Valkenswaard
International

Zaterdag 11 juni 2022 : DVI in het Nederlandse Valkenswaard : op de terreinen van Boyd Exell werd op zaterdag de marathon gereden voor dubbelspannen en vierspannen. Het was een wedstrijd met natuurlijk weer de bekende mooie hindernissen.
Klik hier voor de sfeerbeelden van DVI !!!

RAD Gala
Tilburg
NL
Zondag 22 mei 2022 : RAD Gala in het Nederlandse Tilburg : Een prachtig evenement met aangespannen paarden, zowel authentiek gerij als showpaarden, een Cadilac club als een Spaanse presentatie. Het weer was prachtig en de sfeer gezellig, weer een leuke zondag !
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van het RAD Gala !!!

APZ
Lissenvijverrit
Geel

Zondag 15 mei 2022 : Lissenvijverrit van het APZ in Geel : Het APZ organiseerde al weer hun tweede rit van het jaar. De eerste hadden we gemist dus deze moesten we wel meerijden ! De start was in Geel, maar de tocht ging vooral door de prachtige omgeving van Meerhout.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de APZ Tocht !!!

Recrea-Men
Tielekenstocht
Tielen


Zondag 3 april 2022 : Tielekenstocht van Recrea-Men in Tielen : Het was verzamelen bij Hoek 38 in Tielen bij de familie Dieltjens. De eerste tocht op de kalender van Recrea-Men. Het was een leuke tocht maar wel lang voor de eerste rit van het jaar. Wij hebben hem een 5km ingekort.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de Tielekenstocht !!!

Clinic Tandem Mennen
Wachtebeke
Zaterdag19 maart 2022 : Clinic Tandem Mennen in Wachtebeke : In Wachtebeke werd een clinic gehouden over het tandem rijden. Natuurlijk konden wij niet wegblijven van deze clinic. Luc Vandenabielle en Urbain Van de Voorde waren de instructeurs van dienst !
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de menclinic !!!

Koetsenbeurs
Rijo Stables
Weert

Zondag 6 maart 2022 : Koetsenbeurs in het Nederlandse Weert ! Rijo Stables was de locatie voor de koetsenbeurs die Riny Rutjes organiseerde. We gingen er wel voor naar het Nederlandse Weert. Het was een gezellige drukte en er was heel wat te bekijken.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de beurs !!!

APZ
Mennersfeest 2021

Het APZ mennersfeest 2022 kon helaas niet doorgaan wegens de nog geldende COVID-19 beperkingen. Hopelijk kunnen we hier op deze pagina weer snel reportages laten zien over evenementen met ingespannen paarden en pony's.

              

 


Klik hier voor Fotoreportages uit 2023 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2022 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2021 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2020 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2019 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2018 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2017 !

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2016 !

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2015 !

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2014 ! 

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2013 ! 

Klik hier voor Fotoreportages uit 2012 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2011 !

 

 

Voor reportages voor 29 december 2010 kan je op de volgende link klikken :

 

 

http://www.willovb.be/page2-Photos.html

 

 

 

 

Menopleiding Koetsiersbrevet België

 

 

 

 MP


Specialist in Horse care equipment and products

 
 

Voor meer informatie klik even op de tab : Contact de koetsiersclub .

 

 

 

Fotoreportages