Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Recrea-Men koetsentocht in Kasterlee

zondag 10 oktober 2021


Door de ochtendmist kreeg ons vertrek bij het LRV terrein een feëerieke uitstraling, een beetje misterieus. De mist bleef nog lang hangen want het was misschien wel 13u voordat de eerste zonnestralen te zien waren. Het leek wel met die mist of we de enige deelnemers waren. Op zich wel mooi en heel rustig. De stopplaats was ook een bekende plaats, daar deden we ergens in november 2004 ons examen voor het MKB menbrevet met Danny Geeraerts, waar is de tijd ??? En wat is er weer veel bijgebouwd! Bij de stop en daarna kwamen we andere deelnemers tegen. Dus we waren toch niet alleen ! Weer hadden we even problemen met galoperende achterliggers die niet in vaart minderden toen ze ons naderden. Misschien wel dezelfde mensen van de Merode tocht wie weet. Deze keer kregen we wel de kans om even te melden wat de regels zijn onder de menners. Ook voetgangers ga je trouwerns stapvoets voorbij. De tocht verliep verder zonder  problemen. Terug bij de cafetaria op het LRV terrein stonden ze heerlijke hamburgers te bakken, die moesten we natuurlijk ook even proeven . En met nadien een pintje was dit weer een gezellige zondag !


Kijk hier naar enkele foto's



001




81




82




85




87




89




91




93




95




99




500




01




02



03






            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages