Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Fotoreportages uit 2015 :

 

 

 


FEI World Cup Driving
in
Mechelen

Woensdag 30 december 2015 : FEI World Cup Driving, manche Mechelen Belgium. Boyd Exell wint Mechelen 2015, Koos de Ronde werd tweede en Georg von Stein derde. De eerste Belg kwam op een mooie vierde plaats, Edouard Simonet !!! Klik hier voor enkele foto's van de wedstrijd in Mechelen !!!

Warming up
Indoor Vierspannen
Mechelen

Dinsdag 29 december 2015 : Jumping Mechelen met natuurlijk de FEI World Cup Driving met op dinsdag eerst de warming up ! 8 teams namen deel aan de Warming up. De twee Belgische deelnemers wisten plaats 4 en 5 in te palmen.  Klik hier voor de foto's van de warming up !

APZ Koetsenbeurs
in
Zandhoven

Zondag 13 december 2015 : Het APZ organiseerde weer hun jaarlijkse koetsenbeurs in de gemeentelijke garages naast het jumpingterrein bij de Populier.
Klik hier voor onze fotoreportage van de koetsenbeurs in Zandhoven !

Paardenwijding
in
Millegem

Zondag 22 november 2015 : Vriendenkring Sint-Elooi Ranst - Wommelgem organiseerde weer de wijding bij het kerkje van Millegem.
Klik hier voor enkele foto's van de wijding in Millegem !!!

Paardenwijding
in
Zandhoven
Zondag 8 november 2015 : Paardenwijding in Zandhoven. Dit jaar kwamen er ongeveer een 130 deelnemers hun paarden laten wijden. Misschien iets minder volk dan andere jaren maar daarom niet minder gezellig.
Klik hier voor de reportage van de wijding in Zandhoven !

Open deur bij
tuigmakerij
van de Wiel

Zaterdag 7 november 2015 : Natuurlijk ben je niets met een mooi rijtuig als je geen tuig hebt. Samen met zijn collega koetsenbouwer houdt tuigmaker Henk van de Wiel ook zijn "open deur". Op een kleine 8 km afstand zijn beide een bezoekje waard.
Klik hier voor onze fotoreportage van vd Wiel !!!

Open deur bij
koetsen
van den Heuvel

Zaterdag 7 november 2015 : Begin november is het traditioneel open deur bij koetsenbouwer en restaurateur van den Heuvel in het Nederlandse Valkenswaard. Of je nu een marathonwagen wil of een presentatie rijtuig of een antiek rijtuig of een replica, in Valkenswaard kan je het vinden.
Klik hier voor onze fotoreportage bij vd Heuvel !!!


Trekpaard Promotie Vlaanderen

tocht Gierle

Zondag 25 oktober 2015 : Trekpaard Promotie Vlaanderen organiseerde dit weekend een ruiter- en koetsentocht in Gierle. Natuurlijk mochten ook andere rassen deelnemen. Wij deden ook mee met onze pony !
Klik hier voor enkele foto's van de tocht Gierle !!!

APZ tocht en
Vaardigheidheid
in Zandhoven
 
Zondag 18 oktober 2015 : Het APZ organiseerde een koetsentocht in Zandhoven, Halle en Zoersel met aansluitend een vaardigheidsparcours op het jumpingterrein in Zandhoven.
Klik hier voor onze foto's van de APZ tocht !!!

Koetsentocht
Lille
Zondag 11 oktober 2015 : Koetsentocht in Lille. De Kempische paardenliefhebbers organiseerden weer hun koetsentocht in de omgeving van Lille. Een mooie tocht langs de recreatiedomeinen van de Lilse Bergen.
Klik hier voor de foto's van de Lilse tocht !!!

Zandhoven - Halle
Oelegem
Zondag 20 september 2015 : Er waren georganiseerde tochten dit weekend, maar de verplatsing kost ook geld. Daarom besloten we een tocht te maken van Zandhoven en via Halle naar Oelegem met verschillende stops !
Klik hier voor de foto's van onze tocht !!!

Recrea-Men
Vliegveldtocht
Schaffen

Zondag 30 augustus 2015 : Recrea-Men organiseerde weer hun Vliegveldtocht startend in Schaffen. Het beloofde een mooie warme dag te worden dus wij reden ook mee.
Klik hier voor de foto's van de tocht in Schaffen !!!

LRV-VVR TREK
in Meeuwen Gruitrode
14-15-16 augustus 2015 : LRV-VVR TREK in Meeuwen Gruitrode. Op de prachtige locatie "Orshof" kwamen trekruiters en menners verbroederen en tochten rijden over het menroutenetwerk van Limburg.
Klik hier voor de sfeerfoto's van de TREK 2015 !!!

APZ Koetsentocht
in
Zandvliet
Zondag 9 augustus 2015 : Het APZ organiseerde een grensoverschreidende tocht in Zandvliet. De route ging tot aan het Nederlandse Huybergen. Prachtige bossen en een rustige route met de Antwerpse haven ver op de achtergrond.
Klik hier voor enkele foto's van de APZ tocht in Zandvliet !

Belle Epoque feest
Trammelant
in De Haan

Zaterdag 8 augustus 2015 : Trammelant in de Haan ! Het jaarlijkse feest waarbij de hele kustgemeente terug in de tijd gaat naar begin jaren 1900. Een prachtig feest , zeker de moeite waard voor een bezoekje !
Klik hier voor de foto's van Trammelant !!!

Koetsenparade
in Bokrijk

Zondag 2 augustus 2015 : Het Openluchtmuseum Bokrijk organiseerde in samenwerking met Marcel Frans een koetsenparade doorheen het park. Het was prachtig weer en waar heb je een mooier decor voor antieke koetsen.
Klik hier voor de fotoreportage die wij gemaakt hebben van de koetsenparade in Bokrijk !!!

Avondwandeling
in Beernem

Zaterdag 6 juni 2015 : Een avondwandeling in de omgeving van Beernem, met een culinair tintje en achteraf een Lekkere barbeque. Wij gingen de avondwandeling meerijden.
Klik hier voor de reportage van de avondwandeling Beernem !

Recrea-Men
Kattevennen tocht Genk

Maandag 25 mei 2015 : Tweede Pinksterdag was de tweede Recrea-men tocht van het verlengde weekend, de tocht in Genk. Startend vanop het domein Kattevenia.
Klik hier voor een reportage van de tocht Kattenvennen !

Recrea-Men
Panhoftocht

Zondag 24 mei 2015 : Recrea-men organiseerde weer zijn Panhoftocht. Over het Limburgse menroutenetwerk startend vanop manege Panhof.
Klik hier voor de reportage over de koetsentocht Panhof !

Koetsentocht
Balen

Donderdag 14 mei 2015 : Menclub Balen organiseerde op Hemelvaartdag een koetsentocht door Balen en omstreken. Een leuke tocht van 30 kilometer door Kempische dorpjes en velden. Het weer werkte mee en we hadden weer een prachtige mendag !
Klik hier voor de foto's van de tocht in Balen !

APZ Menwedstrijd CAN**
Broechem Ranst

Zondag 26 april 2015 : Het APZ organiseerde hun jaarlijkse voorjaarswedstrijd voor de CAN** op het nieuwe domein Moervelde in Broechem Ranst.

Klik hier voor de foto's van de wedstrijd CAN**

APZ Menwedstrijd CAN*
& Junioren
Broechem Ranst

Zaterdag 25 april 2015 : Het APZ organiseerde weer hun jaarlijkse voorjaarswedstrijd met Dressuur en vaardigheid. Deze keer op een nieuwe locatie, Moervelde in Broechem. Het oude militair domein. CAN* en junioren !

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de APZ menwedstrijd CAN*


Hartenkinderen
Woensdag 8 april 2015 : De nationale stichting voor onderzoek naar kindercardiologie organiseerde weer een sportkamp voor hartpatientjes. Enkele menners verzorgden een leuke koetsentocht voor de kinderen.

Klik hier voor de foto's van het Hartenkinderen kamp !


Tandemrit
Wachtebeke
Paasmaandag 6 april 2015 : Tandemrit in Wachtebeke. Urbain Van de Voorde was weer de bezieler van deze prachtige uitdaging met tandemaanspanningen. Onderweg moesten de deelnemers ook nog aan enkele proeven deelnemen.
Wij gingen kijken en maakten enkele foto's !
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de tandemrit !!!


Recrea-Men
Oud Turnhout tocht

Zondag 5 april 2015 : De Recrea-Men tocht van Oud Turnhout. Natuurgebied de Liereman was weer het decor voor dezeprachtige tocht. Je kan in dit natuurgebied blijven rijden, zoveel prachtige paden zijn er ter beschikking.

Wij namen ook deel aan deze tocht !
Klik hier voor enkele sfeerbeelden !!!


DDD-route
Zondag 8 maart 2015 : De Drie Dorpen route, vertrekkend vanuit Goolderheide het vakantiepark in Bocholt waar paardenrecreanten welkom zijn.

Wij gingen ook deelnemen en maakten enkele sfeerfoto's !

Klik hier voor de foto's van de DDD tocht !!!FHE
Zaterdag 27 februari 2015 :Flanders Horse Expo, het jaarlijkse paardenevenement voor jong en oud in alle disciplines die er te bedenken zijn in de paardensport en recreatie.
Wij gingen een dagje kijken op zaterdag 27 febr, de dag voor de menners.

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van FHE 2015 !!!

Zondag 11 januari 2015 : Optocht tegen vuurwerk, georganiseerd door een op Facebook gegroeide groep "Dierenvrienden tegen vuurwerk", naar aanleiding van het overlijden van het paard Pullo van Peter Huyskens in Nijlen tijdens het Nieuwjaarsvuurwerk. Natuurlijk gingen we de optocht ondersteunen en maakten enkele sfeerfoto's !

 

Klik hier voor de fotoreportage van de optocht tegen vuurwerk !!!

              

 

Klik hier voor Fotoportages uit 2017 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2016 !

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2015 !

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2014 ! 

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2013 ! 

Klik hier voor Fotoreportages uit 2012 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2011 !

 

 

Voor reportages voor 29 december 2010 kan je op de volgende link klikken :

 

 

http://www.willovb.be/page2-Photos.html

 

 

 

 

Menopleiding Koetsiersbrevet België

 

 

 

 

Een prachtig hotel met rijpiste

www.legrandhard.fr

 

 


Vernafix logo

www.vernafix.be


 


Uw logo ook hier ???

Dat kan !!! Contact de Koetsiersclub voor meer informatie !!!

 

 

Een link plaatsen op de website van de Koetsiersclub ???

Ook dat kan !!!

 

Voor meer informatie klik even op de tab : Contact de koetsiersclub .

 

 

 

Fotoreportages