Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages :

Zondag 30 december 2012 : De FEI World Cup Driving manche Mechelen !!! Het jaarlijkse indoor vierspan evenement tijdens de Kerstjumping in Mechelen. De Nederlander Koos de Ronde wist dit jaar weer de overwinning te behalen. Hij mocht starten met een Wild Card, net als Geert Schrijvers en Glenn Geerts.

 

Klik hier voor enkele foto's van Mechelen ! 

Woensdag 26 december 2012 : De Kerststallentocht van het APZ ! Tussen de buien door wisten we toch een droge tocht te rijden. We kwamen langs de kerststallen van Zandhoven, Pulderbos, Pulle en Viersel. Achteraf was het gezellig nog een glaasje drinken in het koetshuis !

 

Klik hier om enkele foto's van de kerstallentocht te zien !!!

Dinsdag 18 december 2012: Voor mijn professionele activiteiten moest ik even naar Rome. We kregen even tijd om een wandeling te maken in de stad, en daar kwam ik ook koetsjes tegen. Natuurlijk moest ik daar ook een paar foto's van maken ! Italiaanse aanspanningen !

 

Klik hier voor die paar foto's die ik in Rome maakte !

Zondag 16 december 2012 : Het APZ organiseerde weer hun jaarlijkse paardenmaterialen- en koetsenbeurs. Natuurlijk was Paard & Rijtuig ook van de partij !

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de beurs !!!

Zondag 25 november 2012 : Een bezoek aan de koninklijke stallen op het Loo. Bij een weekendje Veluwe mag een bezoekje aan de koninklijke stallen natuurlijk niet ontbreken.

 

Klik hier voor enkele foto's die we gemaakt hebben !!!

Zondag 18 november 2012 : Paardenwijding in Millegem. Het was een druilerige zondag en er was geen rondgang, maar wel de paardenwijding ! Het duurde maar even, maar een gezellige babbel met paardenliefhebbers en de wijding waren toch de moeite om even naar Millegem te rijden.

 

Klik hier voor enkele foto's van Millegem !!!

Zaterdag 17 november 2012 : Een weekend lang Open Deur bij Van der Wiel in Hamont Achel. Wij gingen op zaterdagmiddag even kijken en maakten een kleine impressie van al dat ten toongestelde mooi's !

 

Klik hier voor die impressie !!!

Zondag 11 november 2012 : Koetsentocht in Hoogstraten. Naar jaarlijkse gewoonte organiseerden de Familie Aerts en Schrijvers weer een koetsentocht in de omgeving van Hoogstraten. Het was vertrekken en aankomen bij de stallen van Jef en Gert. Het mooie weer maakte er weer een prachtig evenement van !

 

Klik hier voor enkele foto's van de tocht Hoogstraten !!!

Zondag 4 november 2012 : Paardenwijding in Zandhoven ! Een jaarlijks paardenevenement in Groot Zandhoven, bijeenkomst op het jumpingterrein, rondgang door Zandhoven met aansluitend de wijding. Wij gingen mee met manege Hippisch Centrum De Jong uit Massenhoven.

 

Klik hier voor de foto's van de wijding !!!

Zondag 21 oktober 2012 : Koetsentocht in Gierle ! Een prachtige tocht in de bosrijke omgeving van Gierle en Lille. Wij reden mee en maakten enkele sfeerfoto's tijdens de tocht en achteraf op het kegeltjesparcours.

 

Klik hier voor de sfeerfoto's van Gierle !!!

Zondag 30 september 2012 : APZ Samengestelde menwedstrijd Zandhoven. Zondag was de dag van het spectakel ! De marathon werd gereden op het oefenterrein van het APZ. Willo was ter plaatse en maakte enkele sfeerfoto's !

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de marathon !

Zaterdag 29 september 2012 : APZ Samengestelde menwedstrijd in Zandhoven. Op zaterdag werden de vaardigheid en de dressuur gereden met een lekker herfstzonnetje.

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van Zandhoven !!!

29 augustus t/m 2 september 2012 : Outdoor Brabant, Vierspanwedstrijd in Breda. Wij volgden de pony vierspannen tijdens de marathon !

 

Klik hier om naar enkele actiefoto's te kijken !

24 t/m 26 augustus 2012 : De Kempische Marathon Menners waren de organisatoren van het Belgisch Kampioenschap 2012 in Booischot. De Kampioenen zijn bekend !

 

Klik hier voor de lijst en enkele foto's van het BK !

16 t/m 19 augustus 2012 : Wereldkampioenschap Vierspanmennen in Riesenbeck. 4 Belgische deelnemers verdedigden onze kleuren in Duitsland. Het was bijzonder heet, maar de kemphanen gingen door tot aan de streep ! Vooral de marathon was weer een spektakel !

 

Klik hier voor enkele foto's van Riesenbeck !!!

Tandemweekend 22 t/m 24 juni 2012 : Tertry organiseerde een tandemweekend ! Er waren 12 deelnemers op zaterdag en 13 deelnemers op zondag ! Het was een onvergetelijk weekend, met zonneschijn en stortbuien, maar vooral heel veel paardenplezier !!!

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van het weekend !!!

Zaterdag 16 juni 2012 : Menbrevetten Zandhoven. Het APZ organiseerde weer een examensessie om menbrevetten te halen. Er waren 10 deelnemers die zowel voor hun A als B brevet gingen, en nog één enkele die alleen voor het B brevet ging. Gelukkig hielp het weer mee om er een aangename dag van te maken !

 

Klik hier voor enkele foto's !!!

Zondag 10 juni 2012 : Recrea-Men organiseerde weer hun Keizer Karel tocht. Het vertrekpunt was weer het LRV-terrein in Kasterlee. Ondanks de weersvoorspelling met regen, bleef het heel de middag droog en hadden de deelnemers een prachtige dag !

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de Keizer Karel tocht ! 

Zondag 3 juni 2012 : De Kempische Marathon Menners organiseerden weer hun CAN wedstrijd in Booischot. Na prachtig weer tijdens de dressuur en de vaardigheid werd de marathon gezegend met fikse buien.

 

Kijk hier naar enkele foto's !

Zondag 27 mei 2012 : De Ommegang van de Hegge (Poederlee) Een prachtige historische ommegang over het verhaal van Jan vander Langersteden, een verarmde jonker die een kelk stal met vijf hosties. Die heiligschennis koste hem het leven. In de 25-jaarlijkse Ommegang van de Hegge wordt dit verhaal uitgebeeld. Het Aangespannen Trekpaard werd gevraagd om de wagens te trekken, ruiters van de LRV van Gierle, Grobbendonk en Lille waren graag geziene figuranten. Klik hier voor enkele foto's !

Zondag 13 mei 2012 : Het APZ organiseerde al weer voor de derde keer hun Shetlandwedstrijd. Een menwedstrijd voor pony's tot maximum 110 cm, zowel enkel, dubbel als vierspannen kwamen deelnemen. Na de middag was er nog een ontspannen spelmiddag met veel plezier !

 

Klik hier voor enkele foto's !!!

Zondag 6 mei 2012 : Saharatocht van Recrea-Men in Lommel. Het was een echte pech-dag ! We waren bijna een uur onderweg toen we merkten dat we de fotocamera vergeten waren. Gelukkig had Evi haar gsm bij ! Na 5 km zijn we teruggedraaid naar de trailer. Evi maakte toch nog 4 foto's en van een omstaander "Dirk" kregen we er nog 2 toegestuurd per mail !  Klik hier !!!

Maandag 9 april 2012 : Tweede Paasdag organiseerde het APZ weer een Paasrit voor zijn leden. Eerst werden er door de kinderen paaseieren gezocht tussen de hindernissen, en na een verwarmend borreltje werd aan de tocht begonnen. Het weer was bewolkt en koud, en op de laatste kilometers kregen we nog regen. Maar toch was het weer lekker genieten in de buitenlucht. Na afloop werden er weer heel wat gekookte paaseieren verorberd in de tent !

Klik hier voor enkele foto's !!!

Zondag 1 april 2012 : Het APZ in Zandhoven organiseerde hun voorjaarsmenwedstrijd voor de klasse CAN-2 (Dressuur en Vaardigheid) Willo was erbij en maakte enkele foto's !

 

Klik hier voor de foto's van die dag !

Zaterdag 31 maart 2012 : Het APZ in Zandhoven organiseerde hun voorjaarsmenwedstrijd voor de klasse CAN-3 en 4 en voor de Junioren (Dressuur en Vaardigheid) Willo was erbij en maakte enkele foto's !

 

Klik hier voor de foto's van die dag !

Zondag 25 maart 2012 : Recrea-Men organiseerde hun nieuwe tocht "De Eindhoevetocht" in Hechtel-Eksel. Een prachtige tocht die begon op de Eindhoeve, een mooie boederij met een gezellig terras, een kinderboerderij met vele dieren, heerlijk ijs, en vodoende ruimte om de paarden in te spannen. Dat beloofde nog gezellig te worden na de tocht. Wij reden de tocht mee en maakten enkele sfeerfoto's.

 

Klik hier voor de reportage ! 

Zondag 11 maart 2012 : APZ Vaderdagtocht ! Het Aangspannen Paard Zandhoven organiseerde al weer zijn tweede tocht in 2012. De Valentijnsrit had weinig deelnemers vanwege de koude, maar tijdens de Vaderdagtocht bij een prachtig maarts zonnetje konden ze op heel wat deelnemers rekenen.

 

Klik hier voor enkele sfeerfoto's !

Vrijdag 9 maart 2012 : Ledenvergadering Recrea-Men ! De kalender 2012 werd door Recrea-Men voorgesteld aan zijn leden. Twee weekenden, 23 koetsentochten en een Kerstindoor werden gepresenteerd. De organisatoren van de tochten werden even in het zonnetje gezet en het gewijzigde bestuur werd voorgesteld.

 

Klik hier voor enkele foto's !

Zaterdag 3 maart 2012 : Flanders Horse Expo ! De grootste paardenbeurs in België heeft zijn plaats reeds verdient in de agenda van paardenliefhebbers, ook voor menners was er veel te zien ! Wij gingen kijken en maakten een kleine reportage.

 

Klik hier voor de foto's !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Klik hier voor de actuele fotoreportages !

 

Klik hier voor Fotoreportages uit 2014 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2013 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2011 !

 

 

Voor reportages voor 29 december 2010 kan je op de volgende link klikken :

 

 

http://www.willovb.be/page2-Photos.html

 

 

 

 

Menopleiding Koetsiersbrevet België

 

 

 

 

 

Uw logo ook hier ???

Dat kan !!! Contact de Koetsiersclub voor meer informatie !!!

 

 

Een link plaatsen op de website van de Koetsiersclub ???

Ook dat kan !!!

 

 

Voor meer informatie klik even op de tab : Contact de koetsiersclub .

 

 

 

Fotoreportages