Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws ╗

 

• Menkalender ╗

 

• Fotoreportages ╗

 

• Links ╗

 

• Paard & Rijtuig ╗

 

• willovb ╗

 

• About Willo ╗

 

• Contact Koetsiersclub ╗

 

 

Fotoreportages uit 2016 :

 

 

 


Mechelen
CAIW Vierspan
WK manche

Vrijdag 30 december 2016 : Jumping Mechelen met de CAIW Indoor vierspan manche voor de wereldbekercompetitie. Het was uiteindelijk Ijsbrand Chardon die eindelijk ook Mechelen een keer op zijn naam mocht zetten. Boyd Exell werd tweede en de Zwitser JÚrome Voutaz werd derde.
Klik hier voor enkele foto's van de wedstrijd Indoor vierspan !

Mechelen
CAIW Vierspan
Warming up

Donderdag 29 december 2016 : Jumping Mechelen met de CAIW Indoor vierspan warming up, als voorbereiding voor de wereldbeker manche van 30 december. Boyd Exell (AUS) was de snelste gevolgt door Koos de Ronde (NL) en een hele mooie derde plaats voor de jonge Belgische menner Glenn Geerts.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de warming up !

APZ
Kerststaltocht
Halle Zoersel

Maandag 26 december 2016 : Op tweede kerstdag organiseerde het APZ hun jaarlijkse Kerststaltocht. Het deelnemersveld was niet zo groot maar daarom was het niet minder gezellig.
Klik hier voor enkele foto's van de APZ Kerststaltocht !!!

APZ
Koetsenbeurs
Zandhoven

Zondag 11 december 2016 : APZ Koetsenbeurs in Zandhoven. De jaarlijkse activiteit van het APZ, een gezellige beurs waar oude bekenden elkaar weer treffen en waar je mooie paarden- en rijtuigspullen kan vinden.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de beurs !

Open deur
bij Van de Wiel &
van den Heuvel

Zondag 6 november 2016 : Wanneer je Ermelo te ver weg vind voor een paardensportbeurs dan zijn de open dagen bij tuigmaker Henk Van de Wiel en koetsenbouwer Chr. van den Heuvel een leuk alternatief.
Klik hier voor enkle sfeerfoto's van die open dagen !!!

Slipjacht
in
Meeuwen-Gruitrode


Zondag 6 november 2016 : De gemeenten Neerglabbeek en Meeuwen-Gruitrode organiseerden een Sint Hubertusfeest met een wijding en een slipjacht. Deze eerste editie werd een succes, hopelijk volgen er meer.
Klik hier voor enkele foto's van de slipjacht !!!

Slipjacht
in
Wiemismeer

Zondag 30 oktober 2016 : Sint Hubertus Slipjacht in Wiemismeer. Bij een prachtige herfstzon werd de slipjacht in Wiemismeer georganiseerd. Verscheidene koetsen begeleiden de meute en de jagers tijdens de runs, groot spectakel voor de sponsors die met de koets mochten meerijden.
Klik hier voor de sfeerfoto's van Wiemismeer !!!

APZ Koetsentocht
Voorkempen

Zondag 23 oktober 2016 : APZ Koetsentocht Voorkempen ! Het was een mistige ochtend en de temperatuur was gedaald naar een 3░C, maar gelukkig waren er enkele geharde menners die toch ingeschreven hadden op deze APZ tocht. Het werd nog een leuke tocht ! (maar wel koud!)
Klik hier voor de sfeerfoto's van de APZ tocht !!!

Koetsentocht
Gierle


Zondag 16 oktober 2016 : De Recrea_Men tocht van Gierle. Men beloofde een mooie droge dag met 20░C. Dat lieten de meeste menners zich geen 2 keer zeggen. Meer dan 100 deelnemers kwamen opdagen naar het LRV terrein aan de Poeyelheide 13 in Gierle.
Klik hier voor enkele foto's van de tocht in Gierle !

Baron Coppens Tocht
Geel Ten Aard

Zondag 9 oktober 2016 : De Baron Coppens Tocht van Recrea-Men. Na enkele jaren van stilte sloegen de LRV en de KLJ van Geel Ten Aard de handen in elkaar om terug een Baron Coppens ruiter- en koetsentocht te organiseren. En het werd een goots succes met meer dan 100 deelnemers !
Klik hier voor de foto's van de Baron Coppens Tocht !

Belgisch Kampioenschap Mennen in Elsegem

Zondag 18 september 2016 : Belgisch Kampioenschap mennen in Elsegem. Voor het tweede jaar op rij organiseerde Willy Naessens het Belgische Kampioenschap op de terreinen van de Strohoeve in Wortegem Petegem. Een mooie wedstrijd met veel randanimatie voor jong en oud !
Klik hier voor enkele foto's van het BK in Elsegem !

Recrea-Men Hamont Achel tocht

Zondag 11 september 2016 : Recrea-Men Grevenbroeker Koetsentocht in Hamont Achel. De werkgroep Achel organiseerde weer hun jaarlijkse Grevenbroekertocht, een tocht voor 95% onverharde wegen in de mooie omgeving van Hamont - Achel.
Klik hier voor enkele foto's van de Grevenbroekertocht !

WK Vierspan Breda
Vaardigheid +
Ceremonie

Zondag 4 september 2016 : WK Vierspan in Breda - Vaardigheid en de bekerwinnaars. Spanning ten top in het Nederlandse Breda. Deze dag werd bekend wie de Gouden - Zilvereren of Bronzen medaille verdiende in het WK Vierspan.
Klik hier voor enkele foto's van de vaardigheid in Breda !

WK Vierspan Breda
Marathon

Zaterdag 3 september 2016 : WK Vierspan in Breda - Marathon. Een spannende race die bijna een afvallingsrace werd voor verschillende deelnemers, maar dit is echte topsport ! 's Werelds beste vierspanmenners aan het werk in Breda !
Klik hier voor enkele foto's van de WK marathon !

WK Vierspan Breda
Dressuur

Vrijdag 2 september 2016 : WK Vierspan in Breda - Dressuur. De wereldtop in het vierspanmennen aan het werk in het Nederlandse Breda, 56 deelnemers uit 14 verschillende landen. Op vrijdag kwamen ze in actie op het dressuurterrein bij de Prinsenhoeve.
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van het WK dressuur !

3de Kortorentocht
Koetsentocht Retie


Zondag 21 augustus 2016 : De derde Kortorentocht van Recrea-Men in de omgeving van Retie. Het was een mooie Koetsentocht in Retie, we reden 28 km in aangenaam droog weer, maar toen kwam de hoosbui voor de laatste 2 kilometers...
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de tocht in Retie !

Recrea-Men clubdag in Lille

Zondag 15 augustus 2016 : Clubdag van Recrea-Men in Lille. De jaarlijkse clubdag van Recrea-Men werd dit jaar weer in Lille georganiseerd. Eerst een mooie tocht door de domeinen van recreatie Lilse Bergen en achteraf nog gezellig kletsen !
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de clubdag !

Koetsentocht
Merksplas

Zaterdag 14 augustus 2016 : Koetsentocht Merksplas. De Kempische paardenliefhebbers organiseerden weer hun jaarlijkse ruiter- en koetsentocht in de omgeving van Merksplas. Natuurlijk gingen wij ook meerijden en hadden weer een leuke dag !
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de tocht in Merksplas !

Koetsen in
Firenze
Zaterdag 30 juli 2016 : Vakantie in ItaliŰ, ook daar kwamen we koetsen tegen. Tijdens ons bezoek aan Firenze reden enkele koetsen de toeristen rond.  Gewoon enkele sfeerbeelden !

Klik hier voor de sfeerbeelden van Firenze !!!

18de Keizer Karel
tocht
Zondag 12 juni 2016 : Al weer voor de 18de keer werd de Keizer Karel tocht georganiseerd door Recrea-Men. Een prachtige tocht door de bossen rond Kasterlee.

Klik hier voor foto's van de Keizer Karel tocht !!!

Panhoventocht in
Peer
Zondag 15 mei 2016 : Recrea-Men organiseerde weer de Panhoventocht in het Limburgse Peer. Het vertrek was natuurlijk bij manege Panhof !

Klik hier voor foto's van de Panhoventocht !!!

Koetsentocht
Ravels-Weelde
Zondag 8 mei 2016 : De Kempische paardenliefhebbers organiseerden weer hun koetsentocht door de omgeving van Ravels - Weelde. Een prachtige tocht in een heerlijk voorjaarszonnetje.

Klik hier voor foto's van de tocht Ravels - Weelde !!!

Driving
Valkenswaard
NL

Zaterdag 30 april 2016 : Driving Valkenswaard in Nederland. Exell Boyd heeft een nieuwe wedstrijd op de kaart gezet. Een internationaal gezelschap reed mee met dubbelspan of vierspan paarden. Het werd een groots succes. Met plezier kijken we al uit naar de volgende editie. Wij gingen kijken naar de marathon op zaterdag.
Klik hier voor de sfeerbeelden van Driving-Valkenswaard !

APZ
Menwedstrijd
Broechem

Zondag 24 april 2016 : APZ menwedstrijd in Broechem. Met enkele winterse buien werden de deelnemers van de APZ menwedstrijd in Broechem getrakteerd. Het was berekoud en op sommige momenten was het terrein wit van de hagel, maar een menner is een doorzetter !
Klik hier voor enkele sfeerfoto's van de wedstrijd in Broechem !

De
Drie Dorpen
Route
Bocholt
Zondag 13 maart 2016 : De Drie Dorpen Route in Bocholt. Een van de eerste georganiseerde tochten is de Drie Dorpen route die start vanop de parking van vakantiepark Goolderheide. Het mooie Limburg lag er weer prachtig bij.

Klik hier voor enkele foto's van onze tocht in Bocholt !


Hengstenkeuring
Arabo-friezen
in
Neerpelt
Zaterdag 12 maart 2016 : Hengstenkeuring van Arabo-friezen bij Jelle's Home in Neerpelt. Prachtige hengsten werden voorgeleid ter keuring en tussendoor waren er verschillende shows, ook met het vierspan van Edouard Simonet.

Klik hier voor de reportage die we maakten van de keuring !


FLANDERS
HORSE
EXPO
Zaterdag 27 februari 2016 : Een bezoek aan Flanders Horse Expo in Gent. Een weekend lang een grote beurs voor paardensportliefhebbers met veel clinics en presentaties.

Klik hier voor de fotoreportage van FHE die we maakten !APZ-Valentijnstocht

Zandhoven

Zondag 14 februari 2016 :De APZ Valentijnstocht in de omgeving van Zandhoven. Deze keer was het Evi Gyles die de route had uitgezet. Zelf kon ik niet meerijden omdat mijn groom op het laatste moment afgezegd had. Maar ik kon het niet laten om enkele sfeerfoto's te gaan maken.


Klik hier om die foto's van de Valentijnstocht te bekijken !!!


              

 

Klik hier voor Fotoportages uit 2017 !


 Klik hier voor Fotoreportages uit 2015 !

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2014 ! 

 Klik hier voor Fotoreportages uit 2013 ! 

Klik hier voor Fotoreportages uit 2012 !

Klik hier voor Fotoreportages uit 2011 !

 

 

Voor reportages voor 29 december 2010 kan je op de volgende link klikken :

 

 

http://www.willovb.be/page2-Photos.html

 

 

 

 

Menopleiding Koetsiersbrevet BelgiŰ

 

 

 

 

Een prachtig hotel met rijpiste

www.legrandhard.fr

 

 


Vernafix logo

www.vernafix.be


 


Uw logo ook hier ???

Dat kan !!! Contact de Koetsiersclub voor meer informatie !!!

 

 

Een link plaatsen op de website van de Koetsiersclub ???

Ook dat kan !!!

 

Voor meer informatie klik even op de tab : Contact de koetsiersclub .

 

 

 

Fotoreportages