Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Hengstenkeuring van Arabo-friezen

bij Jelle's Home in Neerpelt

12 maart 2016


Bij Jelle’s Home in Neerpelt werd op 12 maart een hengstenkeuring van Arabo-friezen georganiseerd. Van de 5 aangeboden hengsten werd de absolute winnaar de 3 jarige Ra’Id J.W.  van Harry Streukter uit Coevoorden (NED). Hij geniet een goede bloedvoering en stamt langs moederszijde af van een predicaatrijke merriestam met veel werklustige paarden en sportpaarden, zowel in tuig als onder zadel. Ra’Id geniet veel ras en uitstraling, is een sportpaard met goed beenwerk, ruime gangen en een koel hoofd en dit op de jonge leeftijd van 3 jaar. Verder kon het talrijk opgekomen publiek genieten van enkele shows met onder andere een kür op muziek van Moniek Gevers met haar Arabo-fries Aswan en een show van Silvia Kunnen met Dark Rico S. Ook werd de wisselbeker van het Europese Stamboek voor Arabo-friezen uitgereikt aan de sportman die in 2015 een mooie prestatie had neergezet met een Arabo-fries. Danny Geraerts uit Lommel kreeg deze eer voor zijn sportprestatie met de Arabo-fries Barok. YK Dark Barok is een afstammeling van YK Dark Danillo en Feitse, gefokt door Pierre Custers uit Hechtel-Eksel. Danny reed in de Belgische competitie met een enkelspan paard, hij won 3 samengestelde menwedstrijden en hij won de Beker van België. De dag werd afgesloten met nog een presentatie door Eduoard Simonet die een vierspan Arabo-friezen Internationaal uitbrengt. Edouard liet het stof in de buitenpiste opwaaien en liet de toeschouwers de knepen van het aangespannen rijden zien. Enkele toeschouwers mochten mee om even als groom op de koets van Edouard door de hindernissen te rijden.

 


Kijk hier naar enkele sfeerfoto’s die we gemaakt hebben.1531


1532


1535


1537


1546


1554


1555


1561


1566


1574


1580


1583


1588


1594


1596


1597


1603


1607


1611


1620


1621
            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages