Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

WK Vierspan in het Nederlandse Breda

zondag 4 september 2016 : Vaardigheid

& ceremonie


Zondag 4 september was het voor de derde dag op rij spanning ten top in het Nederlandse Breda. De wereldtop in het vierspanmennen streed in het derde onderdeel van de wedstrijd, de Vaardigheid, naar de begeerde gouden medaille. Op deze dag zou beslist worden wie er met Goud, Zilver en Brons naar huis mocht. Daarnaast was er ook nog de landencompetitie. Alle 14 deelnemende landen hadden een team samengesteld die streden voor de eer van hun land. Dit werd de beslissende dag !

Weer kwam Exell Boyd als snelste over de streep, foutloos en binnen de voorziene tijd, een ongeėvenaarde prestatie, een echte wereldkampioen waardig. Na de ceremonie van de vaardigheid werd eerst de landencompetitie bekend gemaakt. Nederland kwam op de eerste plaats en kaapte het goud, het zilver ging naar Hongarije en het brons naar Duitsland. Daarna werden de punten van de drie onderdelen samengeteld en bevestigde wat iedereen toen reeds wist, de titel  van wereldkampioen vierspan 2016 en de gouden medaille ging naar Boyd Exell, het zilver naar Ijsbrand Chardon en de bronzen medaille was voor Koos de Ronde. Twee medailles voor een organiserende landd, een mooie prestatie. Belgie moest met zijn landenequipe samengesteld uit Glenn Geerts, Dries Degrieck en Edouard Simonet tevreden zijn met de tiende plaats. In de individuele uitslag was de eerste Belg op de dertiende plaats :

Glenn Geerts



Kijk hier naar enkele sfeerfoto's


312




347




357




373




396




403




409




416




422




434




449




461




471




490




491




495




504




507




512




515




533




534




545




549




568




Individueel klassement : Goud voor Exell Boyd, zilver voor Ijsbrand Chardon en brons voor Koos de Ronde !



593




595




596




618





            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages