Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Koetsenparade in Bokrijk

zondag 3 augustus 2014

 

 

 Voor het tweede jaar op rij organiseerde Marcel Frans in samenwerking met het Provinciaal Domein Bokrijk een koetsenparade voor elegantierijtuigen. Er werd een maximum aantal deelnemers van 23 vastgelegd. Het was een rijk gevarieerd deelnemersveld met enkel- dubbel en vierspandeelnemers met een even gevarieerd palet van types rijtuigen. Reeds om 9:00 uur werden de deelnemers verwacht op de parking bij het kasteel om daarna na een lekker ontbijt en een briefing over de dag in te spannen. De bezoekers van Bokrijk konden de aanwezigheid van de rijtuigen waarderen. Van alle zijden werden er foto's gemaakt en klonk er hier en daar een licht applaus. In de namiddag werden de rijtuigen één voor één aan het publiek gepresenteerd met de nodige uitleg over de paarden, het tuig, de koets tot zelfs de kleding van de inzittenden. Na nog een prijsuitreiking werd de dag afgesloten met een lekker diner in het restaurant van Bokrijk.

 

Kijk hier maar naar enkele sfeerfoto's die wij gemaakt hebben !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                

Wil je nog meer foto's zien, klik dan op de link hieronder van Google PICASA voor het volledige album  !

 

 

http://picasaweb.google.be/willovb

 

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages