Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws

 

• Menkalender

 

• Fotoreportages

 

• Links

 

• Paard & Rijtuig

 

• willovb

 

• About Willo

 

• Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Goolderrit in Peer

zondag 26 mei 2024


Menvereniging De Kempische Aanspanning organiseerde een ruiter- en koetsentocht in de mooie bossen rond het Limburgse Peer. Het was verzamelen op de Breugelhoeve, bij velen nog bekend als wedstrijdterrein en manege. Tussen de stallen en de kleine binnenbak hadden ze een leuke sfeervolle bar gemaakt. We begonnen de dag met onze inschrijving en natuurlijk met een bakje koffie ! Daarna gingen we inspannen, vermoedelijk waren we de laatste koets die vertrok, want we hebben niet veel andere deelnemers met koetsen gezien, wel ruiters. Het was een zeer mooie tocht, en duidelijk bepijld. Er waren 2 stops voorzien. Na ongeveer 12 km was er een stopplaats bij recreatiecentrum Goolderheide. Een lekkere beker soep met balletjes en een sandwich werd smakelijk verorberd. We gingen verder met de tocht en na weer 10 km was stopplaats nummer 2. Door het matige zonnetje kregen we wel dorst en zin in iets frisser. Daarna was het nog een klein stukje tot terug op de Breugelhoeve. Na het uitspannen gingen we nog een lekker broodje hamburger eten in de bar. We hadden de hele tocht droog kunnen uitrijden maar toen we naar de auto liepen om te vertrekken begon het te regenen. Maar we hadden weer een zalige zondag ! Wij maakten ook enkele sfeerfoto's !


Kijk hier naar enkele foto's van de Goolderrit !859
866
867
861
865
868873

874

876

877

878

880

881

885

887

889

891
            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages