Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Met de Brabantse Aanspanning op koetsentocht in Westmalle

zondag 2 juli 2023


De Nederlandse menvereniging "de Brabantse Aanspanning" had Marcel Frans uit Nijlen nog eens gevraagd om een recreatietocht te organiseren in Westmalle. Ze kennen elkaar van de Prinsenrit in Breda met antieke rijtuigen. Marcel en Marleen zijn daar ook al jaren trouwe deelnemers. Maar deze keer was het een recreatieve tocht, geen mooie antieke rijtuigen maar trainingswagens om lekker mee door de Westmalse bossen te rijden. Het was verzamelen op een weide vlak bij de abdij van de Trappisten. Natuurlijk werd er eerst een kopje koffie gedronken met een lekker stukje cake zoals dat de gewoonte is in het Nederlandse Brabant. Het was weer een leuk weerzien want ik was al eens een tocht met deze mensen gaan rijden, toen wel alleen als fotograaf. Deze keer ging ik echter mee als deelnemer. De tocht ging door de Westmalse bossen naar de Brechtse Heide en via Sint Job weer terug. Onderweg nog een middagstop om onze koffiekoekjes te verorberen. In het begin vond ons paardje het maar niets dat in colonne rijden, maar enkele kilometers later wist hij wat er van hem verwacht werd en liep hij netjes het tempo mee. Wij maakten enkele sfeerfoto's van de tocht !


Kijk hier naar enkele foto's van de tocht in Westmalle !




57




61




63




64




65




68




69




70




71




74b




74d




74e




75




76




77




77b




79




80




82




83




84




87



91






            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages