Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages : 

 

Trainen met antiek rijtuig van Marcel Frans

in Nijlen

maandag 5 juni 2023


Marcel Frans heeft al enkele jaren de koetsenparade in het openluchtmuseum Bokrijk mee georganiseerd. Door Corona en nog een hoop andere omstandigheden stond die koetsenparade niet meer op het programma van Bokrijk. Maar in 2023 waaide er weer een nieuwe wind door het park en de organisatoren en er werd beslist dit jaar weer een koetsenparade te organiseren op 18 juni 2023. Na enkele stille jaren valt het niet mee om weer alle deelnemers gemotiveerd te krijgen. Maar ik mocht dit jaar ook meerijden met een rijtuig van Marcel Frans. Dat lijkt natuurlijk simpel maar je moet het tuig afstellen op het rijtuig en ook het paardje moet wennen aan een ander rijtuig achter zijn poepje ! Het antieke rijtuig had ook geen remmen, dus moet je met het paardje in de broek remmen. En dat is ook weer nieuw voor onze Ronan. Dus besloten we om in de week maar eens te starten met oefenen. Het ging verder zonder problemen, kijk maar op de foto's, dus we vonden dat we klaar waren voor de Koetsenparade van Bokrijk !!!


Helaas werd het prachtig zomers weer met temperaturen van 30 tot 32°C in Limburg en de koetsenparade werd afgelast. Omdat het te warm werd voor de paarden. Volgend jaar beter zullen we maar denken !

Wij maakten enkele sfeerfoto's van onze activiteiten !


Kijk hier naar enkele foto's !



56




57




58




59




60




61




62



67








            

 Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site bestaat nog steeds.  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender en fotoreportages. en nog enkele leuke links !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

De Willovb site blijft toegankelijk voor men-info van voor 2011.  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam  : koetsiersclub

 

Fotoreportages