Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

Pages :

 

 

• Men-Nieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Mennieuws :

 

9de Fjordenhofrally

zondag 6 april 2014

 

 

Beste menners, paardenliefhebber, dierenvriend, supporter, sympathisant, vriendin, vriend van menteam ’t Fjordenhof.

 

Enkele weken na de vorige editie van de Fjordenhofrally zijn we verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Haldijk 2 Castelré in Nederland. 2013 Was voor menteam Fjordenhof een overgangsjaar, geen wedstrijden rijden met het nieuwe span maar wél héél veel trainingskilometers rijden onder andere met Sven Stuyck waarvoor dank.

Het nieuwe Freibergers vierspan heeft in 2013 toch één wedstrijd gelopen in Nederland met Sven op de bok als dank voor zijn bereidwillige hulp.

 

Ook dit jaar willen wij er als organisatoren zoals al de voorgaande jaren een mooie maar vooral gezellige dag van maken voor iedereen met een “hart voor paarden”. Dit jaar zal de Fjordenhofrally zijn doorgang vinden op zondag 6 april 2014. Langs deze weg willen wij jullie dan ook heel graag uitnodigen op deze “op en top gezellige dag voor mens en dier” voor op de eerste plaats een rally van 25 km (meest op onverhard) voor zowel aangespannen teams als ruiters onder het zadel met rust- tussenstop en daarna een hapje, een drankje, een gezellige babbel met een lach of mogelijk een traan. Na de rally kunnen alle deelnemers op geheel vrijwillige basis deelnemen aan een spelletje en onderling op een sportieve manier strijden voor één van de drie prijzen. Voor de allerkleinsten hebben we een heus springkasteel voorzien. Eten en drinken à volanté, allemaal gratis (er zullen hier en daar collecte-emmertjes hangen waarin u uw vrijwillige bijdrage kan deponeren om alzo onze gemaakte kosten iets te drukken).

Ook dit jaar weer van de partij…onze stal-DJ Seppe die voor een vrolijke noot zal zorgen tijdens een gezellige babbel in of rond de stal.

Misschien voelt u wel iets voor een ritje bij één der deelnemers op de koets? Kom dan tijdig naar onze stallen. 

 

De eigenlijke rally start om 10:30u. Inschrijven voor de rally kan op het nummer +320495512342 of met bijgevoegd inschrijfformulier of een e-mailtje sturen naar rudy.bruyndonckx@telenet.be met al uw gegevens.

 Eén goede raad aan de deelnemers, schrijf tijdig in a.u.b.!!

 

Wij verwachten jullie samen met jullie gezin, familie of vrienden op onze 9de  Fjordenhofrally op zondag 6 april 2014 vanaf 09:30 tot ..:..???

(Nodig een eens vriendin of een vriend uit en breng net zoals vorig jaar de zon mee in uw bagage!!)

                          NIEUWE LOCATIE!!! HALDIJK 2 CASTELRE

 

PS; Stuur deze uitnodiging gerust door naar collega menners, ook zij zijn welkom!!

 

 

Met een hinnikende groet,

 

Menteam Fjordenhof Cis, Dirk, Jan en Ruud    

 

         

 

 

Terug naar • Men-Nieuws »

 

 

 

 

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan ! Voor oudere aanmeldingen van 2010 en ouder kan je nog steeds de www.willovb.be site raadplegen.

 

 

willovb, afkomstig van mijn eigen naam lag iets te moeilijk in het geheugen bij het publiek. Daarom heb ik besloten om onder een andere naam verder te werken aan mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages.

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Mennieuws 2011