Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

APZ Koetsenbeurs

15 december 2013

 

Het APZ organiseerde weer hun jaarlijkse paardenmaterialen- en koetsenbeurs. Maar de Koetsiersclub wil zich in de eerste plaats verontschuldigen bij diegene die wel met een stand op de beurs stonden maar niet op volgende foto's staan. We hebben een wilde keuze gemaakt tussen de genome foto's om hier op de website een indruk te geven van de gezellige Koetsenbeurs. Het was gezellig druk en er hing een aangenaam sfeertje. Vele standhouders waren op komen dagen, zelfs buiten de hal stonden verschillende wagens en stands opgesteld. De catering werd door het APZ verzorgd, ze hadden weer de handen vol om iedereen van spijs en drank te voorzien, maar het lukte weer vrij aardig ! 

 

Natuurlijk was Paard & Rijtuig ook van de partij !

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages