Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Slipjacht Wiemesmeer

27 oktober 2013

 

Slipjacht Wiemesmeer !  Een slipjacht zonder echte vos maar een spoor getrokken door een ruiter met een doek gedrenkt in vossenurine. Maar de Fox honds vinden het spoor !

De slipjacht ging van start rond het middaguur vanop het Jachthoornplein in Wiemesmeer, een 45 ruiters en een 25 koetsen vertrokken voor een spannende middag. De triple "B" had een 15 koppels met Engelse Fox Honden meegebracht. De "Huntmaster" stuurde de honden aan tijdens de jacht. Aan het gehuil van de honden kon je horen of ze het spoor volgden. In het kielzog van de jacht en de meute volgende de koetsen, en die hadden allen enkele plaatsjes vrij gehouden voor de sponsors. Na drie charges met de meute werd het tijd om de innerlijk mens te sterken en kwamen we aan bij de Cherrystop. Een warm bakje tomatensoep met heerlijk roggebrood met spek en een koude Jagermeister stonden ons daar op te wachten. De hele dag was er een hoedenwedstrijd voor de dames, wie had de mooiste hoed ???  Er waren prachtexemplaren bij !!!!

Toen de paarden weer op adem waren en de ruiters zich tegoed hadden gedaan aan al dat lekkers was het tijd om te vertrekken voor het tweede deel. Weer kregen we enkele charges of runs te zien. Tot we uiteindelijk aankwamen terug in Wiemesmeer voor de "Kill" Een speciaal gebeuren ! Met een speciaal dankwoordje voor Frans Bollen die een plekje vrij hield op zijn koets voor de reporter van de Koetsiersclub ! Kijk hier maar naar de sfeerfoto's die we maakten !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages