Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Trek / Equirencontre 2013

16 tot 18 augustus in Merksplas

 

Trek / Equirencontre in Merksplas. Een jaarlijkse bijeenkomst van trekruiters en menners, samen een heel weekend verbroederen in een gezellige sfeer. Overdag samen de omgeving verkennen en wandeltochten rijden. 's Avonds samen eten en nadien verhalen vertellen bij het kampvuur, live muziek, fuiven voor de jongeren. Ook het kamperen tussen 230 paarden is een belevenis ! Tussen de trailers, caravans, heel veel tentjes staan de paarden in kleine paddocks. Buiten het tijdig voeren van de paarden 's morgens en 's avonds en de afgesproken tijden voor ontbijt en avondmaal is iedereen vrij om te gaan en staan waar hij wil. De organisatie heeft dagelijks nieuwe routes gemaakt en op kaart gezet zodat de deelnemers kunnen kiezen tussen tochten variλrend van 12 tot 42 kilometer, met ergens halverwege een picknick. De V.V.R. had weer prachtig werk geleverd, want alles was perfect verzorgd, van de locatie, het sanitair, watervoorziening voor de paarden, de traiteur, de tochten tot het weer toe ! Al was er een buitje op zondagmorgen.

Er waren ongeveer een 230 deelnemende ruiters en 6 koetsen. Wij reden ook mee met pony Witske en de koets en maakten enkele sfeerfoto's !   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je nog meer foto's zien, klik dan op de link hieronder van Google PICASA voor het volledige album  !

 

 

http://picasaweb.google.be/willovb

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages