Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Recrea-Men : Keizer Karel Tocht

9 juni 2013

 

Recrea-Men organiseerde weer hun 15de Keizer Karel Tocht. De tocht ging van start vanaf de LRV terreinen aan de Boekweitbaan in Kasterlee. Er waren gezellig veel deelnemers en het weer werkte goed mee ! De tocht was netjes bepijld, zodat we zonder problemen de route vonden. De organisatoren hadden weer voor enkele nieuwe stukken in de route gezorgd die we nog niet kenden. Het provinciaal domein de Hoge Mouw blijft voor een prachtig decor zorgen. Het grootste gedeelte van de tocht ging over onverharde wegen en paden. Voor de stopplaats was traditiegetrouw weer het terrein van de LRV van Geel Ten Aard gekozen. Na de pauze vertrokken we voor het laatste gedeelte van de 31 kilometer lange tocht. Met een frisse pint op het terras van het clublokaal in Kasterlee werd onze dag afgesloten. Kijk hier maar naar enkele sfeerfoto's die we tijdens de rit gemaakt hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages