Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

"Mini's with Spirit" Show 2013

Hippisch Centrum De Jong in Massenhoven

11 mei 2013

 

Hippisch Centrum De Jong in Massenhoven was dit jaar de thuisbasis van "Mini's with Spirit" een show voor minipaardjes met verschillende disciplines. Liesbeth Verhoeven uit Zoersel en Sofie Menheere uit Wiekevorst zijn de twee bezielers van dit evenement. Er waren zo'n 140 minipaardjes aanwezig op dit evenement wat een zeer gevarieerd programma had, van presentaties, jumping, dressuurproef met aanspanningen, een vaardigheidsproef en nog veel meer. Wij gingen natuurlijk voor de aangespannen proeven kijken. 

Kijk hier voor enkele sfeerfoto's van dit leuke evenement !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages