Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Rijbaan Molenzicht met B&B in Denderwindeke

30 april - 1 mei 2013

 

Rijbaan Molenzicht met B&B : Een gezellige manege (sport- en dressuurstal) met een B&B, sympathieke uitbaters, goede bediening, en een prachtige omgeving om koetsentochtjes te maken. De B&B heeft 2 mooie kamers en een gezellige gemeenschappelijke ruimte heel sfeervol ingericht. Voor de bezoekers van de B&B met paarden heeft Hans steeds een paar boxen ter beschikking, en ook weidegang is mogelijk. De koetsen kunnen onder een afdak gestald worden tijdens de nacht. Alle faciliteiten zijn beschikbaar na afspraak, van longeerpiste, binnenpiste en 2 buitenpistes. Het ontbijt is uitgebreid, en voor lunch en avondmaal kan gezorgd worden na afspraak met Sabrina. En natuurlijk is er ook een kleine gezellige bar en een terras voor zonnige dagen.

Wij gingen een nachtje logeren bij Hans en Sabrina en maakten nog een mooie koetsentocht met het tweespan van Jan Van Den Steen.

 

 

Je vindt rijbaan Molenzicht met B&B aan de

Rendestede 2

9400 Denderwindeke - Ninove

www.rijbaanmolenzicht.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je nog meer foto's zien, klik dan op de link hieronder van Google PICASA voor nog meer foto's !

 

 

http://picasaweb.google.be/willovb

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages