Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

De Drie Dorpen Route

10 maart 2013

 

De Drie Dorpen Route. Een koetsentocht die startte vanuit vakantiepark Goolderheide in Bocholt. Je kon kiezen uit 15, 19 of 26 kilometer. Door het koude weer besloten wij om de gulden middenmaat te kiezen en gingen voor de 19 kilometer. Mijn vaste grooms, Evi en Lien, hadden teveel huiswerk gekregen en gingen niet mee, maar gelukkig wilde Vanessa Elst groom zijn op onze tocht. Zodoende konden we toch de 3 Dorpen Route toch nog meerijden. Vanessa deed het prima en nam af en toe ook nog even de leidsels over zodat ik mijn koude handen even kon opwarmen. Toen we na 19 kilometer weer bij Goolderheide aankwamen zagen we nog een oude bekende ! De zebra die onze kinderen jaren geleden bij een vorig bezoek aan Goolderheide, Streepje genoemd hadden. Het beestje werd nog steeds graag geaaid. Het kwam meteen aanlopen als je bij de omheining kwam.

Het was weer een leuke mendag ! Kijk hier maar even naar enkele foto's die Vanessa gemaakt heeft !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages