Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Flanders Horse Expo

3 maart 2013

 

Hier kan je enkele sfeerfoto's bekijken van de Flanders Horse Expo 2013 !

We hebben een greep genomen uit onze 300 foto's die we die middag gemaakt hebben, daarom onze excuses voor al die exposanten die helaas niet op de foto's staan. Naast de vele exposanten was er een grote keuze aan demonstraties en clinics. Zelfs een indoor vierspanwedstrijd, waar onze Belgische top (Gert Schrijvers, Glenn Geerts en Sven Stuyck) het opnam tegen de Nederlander Koos de Ronde, een indoorspecialist die ook de laatste editie van Mechelen wist te winnen. En natuurlijk de demonstratie van antiek gerij ook niet vergeten ! Helaas liet de belichting niet toe om meer foto's te maken van deze mooie rijtuigen.

Kijk hier maar naar onze foto's !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages