Koetsiersclub   Privacy Policy Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

 Mennieuws

 

Menkalender

 

Fotoreportages

 

 Links

 

Paard & Rijtuig

 

willovb

 

About Willo

 

Contact Koetsiersclub

 

 

Actuele fotoreportages :

 

APZ Valentijnstocht

10 februari 2013

 

Het was bitter koud op de morgen van 10 februari ! Het had 's nachts flink gevroren en het hele APZ terrein lag er prachtig bij, onder een wit kleedje. Het was zelfs zo koud dat mijn fototoestelletje er mee ophield, pas toen het later weer op temperatuur kwam in de vrachtwagen van Flor en Lilianne deed hij het weer. Dus ik heb maar 3 foto's van het inspannen en enkele van de borrel achteraf. Zelfs van onze derde deelnemer Jan Vervloet met Ferre heb ik geen foto kunnen maken tijdens de tocht. We reden een tocht van een kleine 20 kilometer, maar met dit weer was dat lang genoeg. Omdat we maar met drie deelnemers en drie grooms waren hebben we de tent niet open gemaakt, maar ons gezellig geinstalleerd in de vrachtwagen bij Flor en Lilianne. En natuurlijk had Lilianne weer voor lekkere Valentijnskoeken gezorgd en een borreltje om het warm te krijgen, en voor de jeugdige grooms een fruitsapje.

Kijk hier maar naar de enkele foto's die we maakten ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages