Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages :

 

APZ Mennersfeest

26 januari 2013

 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde het APZ weer een gezellig Mennersfeest. De sfeervolle lokatie van feestzaal De Lindekens in Massenhoven herbergt reeds enkele jaren dit feest. Na de receptie kregen de gasten een heerlijke maaltijd geserveerd, en na het dessert was het tijd voor het officiλle gedeelte van de avond. Het APZ had dit jaar ook weer 2 Belgische Kampioenen onder zijn gelederen, en natuurlijk werden die even in de bloemetjes gezet. Glenn Geerts werd Belgisch Kampioen bij de vierspan paarden en Tinne Bax werd Belgisch Kampioen bij de vierspan pony's. Ze mochten beiden een prijs in ontvangst nemen. Daarna was het de beurt aan het clubkampioenschap ! De volledige stand van de leden werd afgeroepen, maar we zullen ons hier beperken tot de eerste drie. Winnaar werd Charel met 28 punten, op de tweede plaats kwam Jan Vervloet en derde werd voorzitter Flor Van Dessel. Alle drie kregen ze een trofee aangeboden door het APZ. Voor de eigen clubactiviteiten kan je meer punten verdienen dan door deel te nemen aan een wedstrijd of een recreatieve tocht, zo kunnen ook de recreatieve menners meedingen naar een trofee. Na de protocolaire activiteiten was er tijd voor een dansje en nog een gezellige babbel. Kijk hier maar even naar enkele sfeerfoto's !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

.

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages