Koetsiersclub  • Privacy Policy • Terms of Use

     

de 'Koetsiersclub'

 

Pages :

 

 

• Mennieuws »

 

• Menkalender »

 

• Fotoreportages »

 

• Links »

 

• Paard & Rijtuig »

 

• willovb »

 

• About Willo »

 

• Contact Koetsiersclub »

 

 

Actuele fotoreportages :

 

Horse Event Deurne

van 9 t/m 11 september 2011

 

Horse Event in het Nederlandse Deurne. Met op vrijdag de mensportdag, zowat de hele dag stond in het teken van het mennen. Met Clinics, een echte menwedstrijd, een clinic van de nieuwe Europese kampioen vierspan, Ijsbrand Chardon, en nog veel meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het persbericht wat ons nog werd toegestuurd :

Persbericht

Mooie sport op Horse Event

Tussen de vele, vele clinics en demonstraties waren een aantal hele mooie wedstrijden afgelopen weekend op Horse Event 2011 terug te vinden.  Er werd felle strijd geleverd in verschillende disciplines.

MENNEN
Op vrijdag stond het mennen centraal op Horse Event. Tijdens deze MenSport-dag werd er in de tweespan marathon gestreden om de hoogste eer. Henk van de Westerlo kwam als beste uit de kast en ging met de hoogste prijs naar huis. Zaterdagochtend werd een jeugdmencompetitie verreden. De categorie tot en met 13 jaar, waarin vijf combinaties van start kwamen, werd gewonnen door Rodinde Rutjens. Cas Hendriks stond voorop bij de jeugd vanaf 13 jaar.

DRESSUUR
Op zaterdagochtend werd het publiek getrakteerd met zeer aangename dressuursport in de Bit piste.  Jonge professionals in de leeftijd tot en met 28 jaar reden daar de Rabo Future Test. De Future Test is een proef  dat qua moeilijkheidsgraad ligt tussen het niveau van lichte tour en zware tour. In een sterk deelnemersveld waren het Marrigje van Baalen, Diederik van Silfhout en Lotje Schoots die als een, twee en drie zich op mochten stellen tijdens een prijsuitreiking.

SPRINGEN
Op zondagochtend vond de finale van de rijstijlcompetitie, KNHS / Boerenbond – Welkoop cup Finale plaats. Via diverse selectie wedstrijden in het gehele land hebben de beste 15 combinaties zich gekwalificeerd voor de Finale in Deurne. Het niveau van de deelnemers was zeer goed, en zeker een finale waardig. Stijl beoordelaar Henk van den Broek kende enkel cijfers toe van 7 en hoger! Alle finalisten behaalde in de eerste ronde meer dan voldoende punten (stijlpunten, minus strafpunten) om terug te komen voor de 2e manche.  Met de hoogste score voor stijl in de eerste manche en de tweede beste tijd in de2e manche, bleef Frederique Lebon uit Leusden, de Udense amazone Sophie Claassen net voor!

ZITCOMPETITIE
De zaterdag stond in het teken van de Luxaflex FNRS zitcompetitie. Meer dan 1.000 ruiters, opgeleid op de FNRS Ruitersportcentra, deden mee aan deze spannende zitwedstrijd. De proeven waren een plezier om naar te kijken, opvallend was het grote aantal goed zittende ruiters en amazones. Categorie 1 werd gewonnen door Nadia Kuivenhoven van HC Ouddorp. Zij wist met 388,50 punten de nummer 2, Dixi de Klerk van Manege de Hoefslag ver voor te blijven. Bij categorie 2 stond Maud Tjerkstra van Manege de Paardenhof aan kop en categorie 3 werd gewonnen door Marloes de Wit van HC de Delft.

FREESTYLE
De zondag stond in het teken van de finale van de Freestyle Competitie. De categorie B werd gewonnen door José Letch met twee punten verschillen op de nummer 2, Jacqueline den Boer uit Mussel. De categorie L werd gewonnen door Ellen Mol uit Breda.

 

 

 

 

 

Een reportage van Willo van Berkel !

 

 

 

Terug naar Fotoreportages Actueel

 

    

 

 

De Willovb.be site blijft natuurlijk bestaan !  Fotoreportages van 2010 en ouder kan je nog steeds bekijken op de www.willovb.be site !

 

 

 

De willovb site heeft sinds augustus 2010 en extra naam, maar vanaf 2011 krijgt de site een nieuw uitzicht ! Maar de inhoud en de aangeboden informatie blijft hetzelfde, dus surf maar op de bekende vertrouwde manier ! Mijn website over mennen, met menkalender, nieuwsberichten en fotoreportages. en nog veel meer !

Voor de meer persoonlijke Willo-nieuwtjes kan je ook nog steeds terecht op de WILLOVB site ! Onze ervaringen met de eigen pony, reportages van Paard & Rijtuig en nog andere persoonlijke gebeurtenissen.

 

 

 

Willovb blijft bestaan !  Maar vanaf 2011 is er de Meninformatiesite met de naam :

koetsiersclub

 

Fotoreportages